Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 222 (7223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Ovidiu Milici susţine că Alexandru Băișanu vrea să destructureze ALDE Suceava după ce a fost radiat din partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele interimar al Organizaţiei Judeţene Suceava ALDE, consilierul local Ovidiu Milici, susţine că fostul lider, deputatul Alexandru Băișanu, duce o amplă campanie de destructurare a filialei judeţene și de demobilizare a membrilor săi, după ce a fost radiat din rândul membrilor ALDE. Ovidiu Milici a susţinut sâmbătă o conferinţă de presă în care a anunţat că a preluat conducerea interimară a ALDE Suceava, prin decizie a conducerii centrale a partidului. De asemenea, Milici a amintit că după ce a acceptat din partea PSD un portofoliu de ministru în Guvernul condus de Viorica Dăncilă, deputatul Alexandru Băișanu a fost radiat în mod statutar din rândul membrilor acestui partid, printr-o decizie a Biroului Politic Executiv al ALDE.

El a subliniat faptul că deși Alexandru Băișanu susţine că nu ar ști de ce a fost exclus din ALDE, acesta a primit documentele prin care conducerea centrală a partidului a luat decizia statutară de excludere.

Liderul interimar al ALDE Suceava a mai declarat că după ce a fost exclus din partid, Alexandru Băișanu a început o amplă campanie de destructurare și de demobilizare a membrilor de partid și a aleșilor locali din judeţ.

„Toată această campanie este orchestrată cu bună știinţă de către domnul Ștefan Alexandru Băișanu, acesta exercitând presiuni asupra aleșilor locali, membrilor, minţind și manipulând astfel încât să-i lase pe oameni dezorientaţi, pentru ca exclusiv interesele personale ale domniei sale să fie satisfăcute”, a spus Ovidiu Milici.

El a precizat că personal nu va intra în jocul lui Alexandru Băișanu, însă nu va mai tolera aceste atacuri din partea lui Alexandru Băișanu, fără a arunca, însă, cu noroi, ci cu adevăruri. „Nu înţeleg disperarea domniei sale de a se agăţa de o funcţie și de un statut cărora singur le-a dat cu piciorul”, a precizat Milici.

În același timp, el a spus că juriștii de la nivel central ai ALDE analizează posibilitatea de a-l acţiona în instanţă pe Alexandru Băișanu pentru „uzurpare de calităţi oficiale”.

Milici a spus că după ce a fost radiat din partid, Alexandru Băișanu a convocat mai mulţi membri de partid și aleși locali la o stână din comuna Bosanci, acolo unde au fost luate o serie de hotărâri ilegale și nestatutare.

În final, Ovidiu Milici a declarat că deși există aceste presiuni, Organizaţia Judeţeană Suceava a ALDE „merge înainte” și nu va ceda presiunilor și asaltului comandat de Alexandru Băișanu. Milici a mai precizat că a fost completat și Biroul Permanent Judeţean al ALDE Suceava, printre noii vicepreședinţi numărându-se consilierul local rădăuţean, Florin Preda, dar și Petrică Preutescu, din Vama, și Virgil Macovei, din Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Milici susţine că Alexandru Băișanu vrea să destructureze ALDE Suceava după ce a fost radiat din partid.
 Vizualizări articol: 1602 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ovidiu Milici susţine că Alexandru Băișanu vrea să destructureze ALDE Suceava după ce a fost radiat din partid5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei