Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 193 (7194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Cuşnir susţine că Ion Lungu a minţit când a spus că lucrările pe str. Traian Țăranu au fost întârziate „de orgoliul nejustificat al unui om din zonă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnit, susţine că primarul Sucevei, Ion Lungu, a minţit atunci când a spus că lucrările de asfaltare pe str. Traian Țăranu au fost întârziate „de orgoliul nejustificat al unui om din zonă”. „Ion Lungu este cea mai bună dovadă că politica oboseşte. După 16 de când cheltuieşte în mod iresponsabil banii din taxele şi impozitele sucevenilor, Ion Lungu se comportă ca un neputincios obosit”, a spus Dan Ioan Cuşnir. El a amintit că în ultima conferinţă de presă, Ion Lungu a anunţat cu „fală şi mândrie” că speră ca cinci străzi de pământ să fie asfaltate. „Ca un disc de gramofon obosit la care îi sare acul, de câţiva ani Ion Lungu tot anunţă asfaltarea unor străzi din Iţcani, din Burdujeni Sat şi strada Traian Țăranu. În primul rând este penibil să cheltuieşti banii sucevenilor de 16 ani şi să spui cu guriţa ta că mai ai străzi de pământ în oraşul pe care tot tu te lauzi că îl modernizezi. În al doilea rând este jalnic să încerci să pui neputinţa ta pe umerii altora. Ion Lungu a minţit în conferinţa de presă afirmând că <lucrările de pe strada Traian Țăranu au fost întârziate şase luni din cauza unui banal branşament la reţeaua de apă pe domeniul public şi a orgoliului nejustificat al unui om din zonă>”, a explicat liderul PSD Suceava. El a arătat că în realitate, în şedinţa de Consiliu Judeţean din 20 august 2018, preşedintele acestei instituţii, Gheorghe Flutur, a înţeles „ilegalitatea comisă de Ion Lungu”, adică începerea de către Primăria Sucevei a unor lucrări pe domeniul public al judeţului fără să aibă autorizaţie de construire. „Această ilegalitate a fost confirmată şi de către Inspectoratul de Stat în Construcţii.

Deci Ion Lungu în loc să fie exemplu în obţinerea autorizaţiilor de construire, sfidează legea şi mai mult decât atât, în loc să remedieze neconformitatea în 3 zile, i-au trebuit 3 luni pentru a reintra în legalitate în şedinţa de Consiliu Judeţean din 26 noiembrie 2018, după care timp de încă un an pe strada Traian Țăranu nu s-a mai întâmplat absolut nimic”, a spus liderul PSD de Suceava.

Dan Ioan Cuşnir a mai precizat că această situaţie arată „mentalitatea de moşier obosit” a primarului Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuşnir susţine că Ion Lungu a minţit când a spus că lucrările pe str. Traian Țăranu au fost întârziate „de orgoliul nejustificat al unui om din zonă”.
 Vizualizări articol: 2084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Cuşnir susţine că Ion Lungu a minţit când a spus că lucrările pe str. Traian Țăranu au fost întârziate „de orgoliul nejustificat al unui om din zonă”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei