Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 193 (7194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Școala de Vară „Mâini dibace, minți agere”, ediția a X-a, la final

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Școala de Vară „Mâini dibace, minți agere”, ediția a X-a, a ajuns la final. Evenimentul a fost organizat de Biserica „Acoperământul Maicii Domnului” din municipiul Suceava și s-a desfășurat în perioada 22 iulie – 11 august. Participanții, peste 90 de persoane, s-au bucurat de activitățile din secțiunea „Ne jucăm și învățăm” și de atelierele de creații în limba engleză, de educație pentru sănătate, de încondeiat ouă, de cusături tradiționale, de sculptură și de pictură bizantină.

Toți participanții de la secțiunea „Ne jucăm și învățăm” au arătat cât de creativi pot fi. S-au străduit să realizeze flori de hârtie cât mai frumoase, căsuțe din biscuiți pentru ursuleți, să decoreze obiecte folosind sfoară sau tehnica șervețelului. După cum ne-a spus prof. Ramona Nicoleta Husarciuc, jocurile propuse de coordonatori au avut „mare trecere” la copii și tineri. „Am participat și noi, adulții, alături de copii, amintindu-ne astfel de jocurile copilăriei noastre. Atelierele de lucru au atras copii de vârstă mai mare: gimnaziu și liceu. Au lucrat, au socializat, au găsit rezolvări dacă au apărut obstacole și s-au bucurat împreună de roadele muncii lor”, a completat  prof. Ramona Nicoleta Husarciuc.

Pentru coordonatorii atelierelor a fost o perioadă solicitantă (câte opt ore de activități pe zi), dar satisfacția avută la final, când au văzut expuse lucrările copiilor, a fost specială. „Ne-am bucurat unii de alții, copii și coordonatori deopotrivă, am consolidat prietenii, am întâlnit oameni noi și frumoși, am împărțit premii și nu ne-am despărțit până când nu ne-am promis să ne revedem și la alte activități ale Asociației Mereu Tineri, cel mai târziu la următoarea ediție a Școlii de vară. Aduc mulțumiri ostenitorilor și participanților pentru clipele petrecute împreună”, a completat prof. Husarciuc. Detalii despre program pe: asociatiamereutineri.blogspot.com.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școala de Vară „Mâini dibace, minți agere”, ediția a X-a, la final.
 Vizualizări articol: 1229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Școala de Vară „Mâini dibace, minți agere”, ediția a X-a, la final0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei