Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 193 (7194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetaţi penal

A pierdut controlul mașinii și a lovit un podeţ, fiind ajutat de fratele său să ascundă urmele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din orașul Cajvana, aflat la volan sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul direcţiei și a intrat într-un podeţ din oraș. După impact, fratele celui de la volan a încercat să ascundă urmele accidentului, transportând mașina într-o curte și lăsând-o fără plăcuţele de înmatriculare. Poliţiștii au demarat cercetările și au deschis însă dosare penale pe numele celor doi.

Accidentul s-a petrecut în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.00, pe un drum comunal din orașul Cajvana, când din cauza neadaptării vitezei, un localnic de 21 de ani aflat la volanul unui autoturism VW Bora a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă, a părăsit drumul și a lovit un podeţ aflat pe marginea lui. Tânărul de la volan a fost rănit și a ajuns la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. După producerea accidentului, fratele conducătorului auto, un bărbat de 37 de ani, a transportat autoturismul implicat în accident în curtea unei case aflate în construcţie în dreptul căreia s-a produs accidentul, după care i-a demontat plăcuţele cu numărul de înmatriculare. Întrucât mirosea a alcool, conducătorul auto a fost testat de poliţiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” pe numele șoferului de 21 de ani, iar fratele celui de la volan este acum cercetat într-un dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de „modificare a locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A pierdut controlul mașinii și a lovit un podeţ, fiind ajutat de fratele său să ascundă urmele.
 Vizualizări articol: 2032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A pierdut controlul mașinii și a lovit un podeţ, fiind ajutat de fratele său să ascundă urmele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei