Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 178 (7179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident rutier

Dramă cu mopedul pe şosea: bunicul ucis, nepotul rănit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Joi, 1 august, comuna Horodnic de Sus, zona „Deal la Popa”, puţin înainte de ora 11.00. Scene de coşmar pe drumul naţional 2E. Un bătrân zace fără viaţă pe şosea, iar echipajul de pe o ambulanţă acordă primul ajutor unui copil rănit serios la cap. În apropiere, un moped stă trântit pe marginea şoselei, la mică distanţă de o autoutilitară avariată, cu parbrizul spart, cu oglinda şi farul din dreapta înfundate.

Lângă cadavru, câţiva oameni, cel mai probabil rude cu bătrânul decedat, îşi plâng durerea… Un bărbat între două vârste, din mulţimea de curioşi adunaţi la locul accidentului, povesteşte: „Nu-mi vine să cred... Cred că l-am văzut pe Petrea cu cinci minute înainte de accident la magazinul de aici, din apropiere, era cu un băiat tânăr, un nepot de-al lui... Săracul, atât a fost să-i fie, măcar copilul de-ar scăpa…”

 

Bătrânul nu avea permis de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat

Filmul accidentului: Petru Farcaş, în vârstă de 71 de ani, din comuna Horodnic de Sus, conducea un moped marca Piaggio pe DN 2E, din direcţia Marginea spre Voitinel, iar pe vehicul se afla, în calitate de pasager, nepotul bătrânului, Filip Farcaş, de 12 ani. La un moment dat, când a ajuns la intersecţia dintre drumul naţional cu drumul comunal Hardic, conducătorul mopedului a efectuat viraj spre stânga, în timp ce în depăşirea sa se angajase o autoutilitară marca Citroen, condusă de un tânărul de 20 de ani, Iosua Margarit, din Focşani.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, bătrânul fost aruncat pe şosea, după care a murit la scurt timp, iar copilul a fost rănit. Imediat o ambulanţă a ajuns la locul accidentului şi personalul medical i-a acordat primele îngrijiri băiatului de 12 ani, care a fost apoi transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, ulterior fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Suceava. Potrivit lucrătorilor de poliţie, bătrânul nu avea permis de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat. Poliţiştii au demarat o serie de cercetări pentru stabilirea vinovăţiei în evenimentul rutier înregistrat ieri la Horodnic de Sus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dramă cu mopedul pe şosea: bunicul ucis, nepotul rănit.
 Vizualizări articol: 4569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dramă cu mopedul pe şosea: bunicul ucis, nepotul rănit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei