Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 178 (7179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Ofertă de nerefuzat

Bucovina Health Club, un centru de sănătate, mişcare şi relaxare pentru toţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dorinţa de a oferi servicii de calitate comunităţii sucevene şi nu numai a dus în ultimele luni la continuarea activităţii în haine noi de calitate în cel mai spectaculos centru de fitness din întreaga zonă a Moldovei. Acest centru se adresează tuturor vârstelor şi exigenţelor, aducând în faţa celor interesaţi aparatură fabricată de cele mai importante firme în domeniu, un spaţiu generos cu o amenajare de excepţie şi servicii de calitate. Beneficiind de angajaţi care veghează la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a actului sportiv, Bucovina Health Club oferă clienţilor şi condiţii de relaxare, punând la dispoziţia acestora o saună cu masaj, un bar cu suplimente sportive şi o cafenea de calitate.

 

Clienţii beneficiază de aparatură de calitate, de ultimă generaţie şi de o ambianţă pe măsură

Întreaga aparatură de forţă provine de la firme de top în ceea ce priveşte producţia pentru fitness, aparatele adresându-se tuturor grupelor musculare. Sunt nu mai puţin de 10 aparate doar pentru musculatura pieptului, aici găsind aparate pentru lucrul întregii musculaturi a corpului. O importanţă majoră a fost acordată calităţii aparatelor, 90% din performanţe depinzând de aceasta, iar restul de 10% de calitatea execuţiei. Spaţiul pentru efectuarea mişcării este bine încălzit pe timp de iarnă şi răcoros în timpul căldurilor din perioada verii.

 

Instructori de sală pentru o îndrumare corectă şi curăţare permanentă a aparatelor

Bucovina Health Club beneficiază de instructori de sală, pregătiţi să le facă clienţilor instructajul aparaturii sau să-i asiste în momentele de lucru cu aparatele. Numărul acestora a crescut mult în ultima perioadă, în acest moment existând 15 instructori de sală care le arată clienţilor la orice oră funcţionarea şi lucrul corect cu aceste aparate de top. Igiena sălii şi a acestor aparate nu a fost lăsată la întâmplare, zilnic personalul angajat făcând curăţenie în sală, iar la interval de 3-4 ore fiecare aparat este dezinfectat cu soluţii antifungice şi antibacteriene, pentru condiţii de igienă pe care reprezentanţii centrului au pus mare accent. Clienţii vor avea acces în sală doar cu papuci de sport de schimb şi prosop, iar întreaga incintă este supravegheată video pentru protejarea bunurilor lăsate în vestiare.

 

Clubul oferă locuri de relaxare şi odihnă după mişcare

La finalul programului de mişcare, clienţii sunt aşteptaţi la o saună de relaxare amenajată în aceeaşi incintă. O ofertă deosebită o constituie barul sportiv şi magazinul cu oferte de echipament sportiv existente la intrarea în sală. În bar clienţii pot găsi suplimente nutritive pentru sportivi, băuturi profesionale, batoane energizante şi alte produse necesare în timpul efortului fizic.

 

Programul de funcţionare prelungit, adaptat tuturor cerinţelor

Este foarte important de subliniat programul de funcţionare al centrului de mişcare şi relaxare, care îşi deschide porţile în zilele lucrătoare la ora 05.00 şi le închide târziu, la ora 23.00. Clienţii au apreciat acest program lung, pentru că fiecare îşi poate face o programare a mişcării în funcţie de orele care îl ţin ocupat la serviciu. La sfârşit de săptămână va fi un program mai scurt, cu un program orar între 08.00-18.00 sâmbăta, iar duminica între orele 10.00-15.00, accesul în sală făcându-se cu liftul până la etajul 3 al magazinului sau pe scările laterale ale magazinului Bucovina.

 

Clubul oferă o diversitate mare de activităţi sau cursuri sportive

Conducerea noului club şi-a propus introducerea mai multor instructori şi a unei game diversificate de activităţi pentru adulţi, dar şi pentru copii. La această oră există o multitudine de activităţi sau cursuri sportive şi de mişcare, începând cu Pilates, ABS, ABT, Circuit, Zumba, Tae Bo, Krav Maga, Body Tone, Step Aerobic, TRX, Fit Ball şi Tabata, toate desfăşurându-se cu antrenori specializaţi sau personal traineri, intenţionându-se creşterea numărului de cursuri în viitor.

Spre exemplificare, Krav Maga reprezintă un curs de lupte pentru autoapărare, solicitat mult de clienţi în ultima perioadă. Orarul acestor cursuri poate fi găsit uşor pe facebook, instagram sau pe site-ul clubului, iar în fiecare săptămână se actualizează. Clubul practică reduceri pentru elevi şi studenţi, intrarea se poate efectua pe baza biletelor de acces sau pe baza unor abonamente cu tarife convenabile. În urma dezvoltării activităţii de marketing, periodic se vor dezvolta în viitor mai multe activităţi interactive, oferte sau promoţii, începând cu o zi a porţilor deschise în care oamenii vor avea acces gratuit la aparate, pentru a vedea modul de funcţionare a aparatelor în prezenţa instructorilor, care le vor sta la dispoziţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina Health Club, un centru de sănătate, mişcare şi relaxare pentru toţi.
 Vizualizări articol: 4320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Bucovina Health Club, un centru de sănătate, mişcare şi relaxare pentru toţi3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei