Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 178 (7179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Viitorul nu mai e în Europa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clasicul 1-0 din tur s-a dovedit într-adevăr scor de calificare pentru CFR Cluj, deci avem meci cu Celtic Glasgow, campioana non-stop a Scoției. Deși primul sfert de oră de la Haifa se terminase prost, un penalty transformat de Culio și un prim gol al lui Rondon au repus CFR-ul pe șine până la pauză. Și din nou trupa lui Dan Petrescu a avut puterea de a trece peste un început prost, chiar dacă apărarea aia cu tot efectivul în careu nu dădea prea bine la estetică. Numai că la această impresie a contribuit masiv și Maccabi, rareori mi-a fost dat să văd atâta lipsă de curaj și de inițiativă, cu mingea plimbată obsesiv de-a latul treimii adverse. Una peste alta, cu scoțienii avem deja un avantaj: suntem mai zgârciți cu spectacolul decât ei!

Programarea pe lumină a partidului Viitorul-Gent mi-a permis să-l cuprind și pe acesta, ba chiar să emit un titlu aparent eurosceptic. Din fericire, e doar despre fotbal. La malul mării parcă se trăgea o dublă după meciul de acum trei ani, tot un nul nesărat dacă arbitrul ar fi catadicsit să fluiere fault la Țâru la faza golului înscris de Yaremciuk. Toți băieții lui Hagi au foarte șterși în prima repriză, dar parcă francezul Houri a părut cel mai neajutorat, fizicul său condamnându-l parcă la un veșnic juniorat. Probabil că la pauză în cabina arbitrilor a rulat VAR-ul neoficial, astfel că acesta a dictat două penalty-uri în primul sfert de oră de la reluare, al doilea fiind o mică pomană, fie primită. Iar Iancu, dacă e bun la ceva, atunci acel lucru e transformarea loviturilor de la 11, amintiți-vă golul prin care Viitorul a devenit campioană. Din păcate, n-am mai avut parte nici de golul care să ne dea iluzii, însă o victorie înseamnă un progres și o contribuție la refacerea unui coeficient plăpând. Rămâne și certitudinea că în meciul tur s-a pierdut calificarea, când echipa belgiană a fost o mare necunoscută pentru Hagi.

Despre Craiova nu pot decât să sper decât că va fi reușit să deblocheze scorul după pauză. Honved nu era de speriat, în mod normal meciul se înscria în tipicul aceluiași 1-0, scorul nostru de calificare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viitorul nu mai e în Europa.
 Vizualizări articol: 1726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Viitorul nu mai e în Europa5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei