Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 175 (7176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În judeţul Suceava

Cinci centre de examen şi două centre zonale de evaluare, pentru sesiunea august-septembrie a bacalaureatului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În judeţul Suceava, la proba E (proba scrisă) din cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2019, au fost stabilite cinci centre de examen şi două centre zonale de evaluare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, prof. Ioan Cezar Anuţei, inspector şcolar, a declarat că în examen sunt înscrişi 1.630 de candidaţi, dintre care 1.169 provin din promoţia curentă şi 461 din promoţiile anterioare.

Centrele de examen pentru bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2019, sunt următoarele: Colegiul Naţional de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava, Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava şi Liceul cu Program Sportiv Suceava. Centrele zonale de evaluare: Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava şi Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava. Lista unităţilor arondate la fiecare centru de examen se află pe site-ul IŞJ Suceava.

 

Sesiunea august-septembrie debutează cu probele scrise şi nu cu cele de evaluare a competenţelor

Perioada de înscriere pentru cea de-a doua sesiune a bacalaureatului a avut loc în perioada 15-19 iulie, însă candidaţii din promoţia 2019 care au avut de susţinut examene de corigenţă s-au putut înscrie pe 26 iulie, în condiţiile în care au promovat anul şcolar.

La bacul din toamnă sunt aşteptaţi elevii care nu au promovat prima sesiune a bacului din acest an, cei care au absentat sau nici măcar nu s-au înscris, candidaţii din promoţiile anterioare care fie nu au susţinut, fie nu au trecut de bac.

Nivelul de dificultate al subiectelor va fi similar celui din prima sesiune, iar condiţiile de susţinere a examenului vor fi la fel de stricte.

În acest an, sesiunea august-septembrie debutează cu probele scrise şi nu cu cele de evaluare a competenţelor.

Astfel, pe 21 august este programată proba scrisă la limba şi literatura română, 22 august: limba şi literatura maternă, 23 august: proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie), 26 august: proba la alegere a profilului şi specializării.

Examenul continuă cu evaluarea competenţelor de comunicare orală în limba română (27, 28 august), evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă - 29 august, evaluarea competenţelor digitale - 30 august şi 2 septembrie, evaluarea competenţelor lingvistice într-o limba de circulaţie internaţională - 2 şi 3 septembrie. Primele rezultate vor fi afişate în data de 3 septembrie, până la ora 12.00. Pe 7 septembrie vor fi publicate rezultatele finale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci centre de examen şi două centre zonale de evaluare, pentru sesiunea august-septembrie a bacalaureatului.
 Vizualizări articol: 1334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci centre de examen şi două centre zonale de evaluare, pentru sesiunea august-septembrie a bacalaureatului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste la tavă cu varză și cârnați Este un preparat ardelenesc, foarte sățios, gustos și economic, care nu cere mare efort pentru pregătire. Se poate face cu varză acră sau dulce, se obțin gusturi diferite în fiecare caz. Pentru rezultate optime și un gust desăvârșit... Citeşte