Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 146 (7147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

CJ Suceava va marca sărbătoarea marelui voievod Ştefan cel Mare şi Sfânt printr-un pelerinaj la Mănăstirea Putna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava va marca sărbătoarea marelui voievod Ştefan cel Mare printr-un pelerinaj la Mănăstirea Putna. În cursul zilei de astăzi, 26 iunie, Consiliul Judeţean Suceava, prin vicepreşedintele Gheorghe Niţă şi cu sprijinul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava (CNIPT), va continua seria de pelerinaje la Putna, dedicate sărbătorii domnitorului Ştefan cel Mare şi premergătoare celebrării hramului Sfintei Mănăstiri Putna, Adormirea Maicii Domnului.

Dacă în anii anteriori startul era dat de pelerinajul motocicliştilor şi al bicicliştilor, în 2019 Ştefan cel Mare va fi lăudat în cântări de copiii de la Aşezământul „Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuţi. Cei 35 de copii care vor merge în pelerinaj vor parcurge drumul spre locul de veci al lui Ştefan cel Mare pe cărări de munte, pe un traseu de la Suceviţa la Putna. Copiii vor fi însoţiţi de membrii echipei Salvamont Suceava şi ai CNIPT Suceava, cei din urmă asigurând ghidajul grupului de mici pelerini, cu vârste cuprinse între 9 şi 15 ani.

Acţiunea face parte din proiectul Pelerin în Bucovina, ce se desfăşoară în perioada 15 iunie - 15 august, şi este premergătoare Festivalului Ştefanian, care se va încheia cu prăznuirea marelui voievod în data de 2 iulie. La finalul pelerinajului, copiii vor primi din partea Consiliului Judeţean Suceava tricouri inscripţionate cu logo-ul proiectului şi certificate de pelerin. Cei care vor să se alăture pelerinajului sunt aşteptaţi miercuri, 26 iunie, la ora 9:00, în parcarea Mănăstirii Suceviţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava va marca sărbătoarea marelui voievod Ştefan cel Mare şi Sfânt printr-un pelerinaj la Mănăstirea Putna.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava va marca sărbătoarea marelui voievod Ştefan cel Mare şi Sfânt printr-un pelerinaj la Mănăstirea Putna0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu spanac (de post) Preparatul este rapid şi simplu, dar foarte gustos. Este indicată servirea lui cât este călduţ, pentru a se menţine crocant şi plăcut.Avem nevoie de:Un pachet foi de plăcintă simple, 200 g margarină cu 80 la sută grăsime, 1 kg spanac, 2 cepe,... Citeşte