Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 146 (7147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primul stent din Cardiologia Spitalului de Urgenţă Suceava a fost implantat astăzi, la un infarct miocardic acut

Miercuri, 26 Iunie 2019 (14:34:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul compartiment de cardiologie intervenţională din cadrul secţiei Cardiologie a Spitalului de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava este funcţional de astăzi, de la ora 12.00, când a fost implantat primul stent unui pacient cu infarct miocardic acut. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, în conferinţă de presă, că noul angiograf al spitalului a fost pus în funcţiune, sub asistenţa reprezentantului firmei furnizoare, Siemens. Intervenţia a fost realizată de doctorul Roberto Haret şi echipa sa, care au fost recrutaţi de la clinica privată cu care Spitalul de Urgenţă Suceava a avut până acum contract de colaborare pentru implantarea stenturilor la pacienţii cu infarct miocardic acut. Flutur a precizat că vor mai fi recrutaţi medici cu această specializare pentru a asigura o acoperire cât mai amplă a solicitărilor pacienţilor. Managerul spitalului, Vasile Rîmbu, a precizat că unitatea medicală cheltuie lunar peste 200.000 de lei pentru acest tip de intervenţie la pacienţii cu infarct miocardic acut şi că a început demersurile pentru a obţine finanţare de la Casa de Asigurări de Sănătate pentru stenturile de care au nevoie pacienţii cardiaci cronici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul stent din Cardiologia Spitalului de Urgenţă Suceava a fost implantat astăzi, la un infarct miocardic acut.
 Vizualizări articol: 4364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 5 voturi
Primul stent din Cardiologia Spitalului de Urgenţă Suceava a fost implantat astăzi, la un infarct miocardic acut4.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu spanac (de post) Preparatul este rapid şi simplu, dar foarte gustos. Este indicată servirea lui cât este călduţ, pentru a se menţine crocant şi plăcut.Avem nevoie de:Un pachet foi de plăcintă simple, 200 g margarină cu 80 la sută grăsime, 1 kg spanac, 2 cepe,... Citeşte