Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 146 (7147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reîncepe nebunia în trafic în Suceava

De astăzi, pe podul de la Bazar se circulă din nou pe un singur sens, al doilea se închide pentru lucrări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de reabilitare a podului de la Bazar, în municipiul Suceava, se reiau astăzi. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, ieri, că echipele de muncitori vor fi pe şantier de la prima oră şi speră ca lucrările să fie finalizate până în data de 10 iulie a.c.. Reluarea lucrărilor la pod înseamnă şi închiderea celor două benzi de circulaţie pe un sens de mers, cu aglomeraţia aferentă. Persoanele care trebuie să ajungă la gară sau la aeroport trebuie să ia în calcul că drumul ar putea dura mai mult cu 15-60 de minute, în funcţie de momentul zilei. Pentru cei care fac naveta între cartierul Burdujeni şi celelalte cartiere, mai puţin Iţcani, cel mai convenabil mijloc de transport va fi, în această perioadă, bicicleta, chiar în absenţa pistelor. Cu maşina este de preferat varianta ocolirii prin Iţcani.

Şantierul de la pod a fost sistat temporar, pe parcursul Zilelor Sucevei şi în perioada de pregătire a sărbătorii, şi se redeschide astăzi pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a căii de rulare.

Potrivit primarului Lungu, al doilea tronson de drum va fi mai simplu de reabilitat deoarece structura nu este atât de afectată cum a fost pe primele două benzi, pe sensul de mers către Burdujeni. Procedura este similară, dar nu este atât de mult de lucru la decopertare şi consolidare, ca la prima parte a lucrărilor, unde au fost necesare şi injecţii cu betoane la stâlpi şi alte manopere speciale. „Din estimările făcute în teren, pe partea cealaltă nu sunt necesare aceste proceduri, astfel încât sperăm să finalizăm mai repede”, a afirmat Lungu.

Ritmul de lucru va fi influenţat, în mod evident, şi de vreme, ploile torenţiale nefiind prielnice lucrărilor de acest tip.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De astăzi, pe podul de la Bazar se circulă din nou pe un singur sens, al doilea se închide pentru lucrări.
 Vizualizări articol: 1691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
De astăzi, pe podul de la Bazar se circulă din nou pe un singur sens, al doilea se închide pentru lucrări1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu spanac (de post) Preparatul este rapid şi simplu, dar foarte gustos. Este indicată servirea lui cât este călduţ, pentru a se menţine crocant şi plăcut.Avem nevoie de:Un pachet foi de plăcintă simple, 200 g margarină cu 80 la sută grăsime, 1 kg spanac, 2 cepe,... Citeşte