Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 146 (7147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nu vă maturizaţi, e o capcană!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Foarte bine, nici o surpriză, suntem acolo unde trebuia să fim după primele două etape. Acele rezultate ne-au dat dreptul să ne chivernisim, aşa cum ar fi făcut-o şi alţii. Să nu ne îndoim de asta. Presiunea începe să devină uriaşă, aşteptările au fost setate foarte sus. Din partea mea, nici nu ştiu dacă era mai multă dorinţă pentru succes sau mai multă ”ştiinţă”. Pe de altă parte, mă feresc să cad în idolatrizare. Mai sunt şi observaţii pertinente care nu sunt ode. Trebuie să vă spun că şi eu am văzut ce-a remarcat Mutu, am dat gol – am luat gol, am dat gol – am luat gol, am dat gol – am luat... bară! Iar printre astea au fost intervenţii de turbat ale portarului Radu, ca să nu mai spunem că omologul lui a clipit la primul gol al lui Coman. Dar am ieşit bine şi pentru că, iar aici sunt de acord cu Hagi, e vorba de destinul acestor puşti. Din timp în timp, câte o generaţie îşi cere dreptul la glorie. Unde cred că a exagerat Hagi a fost să-i răspundă aşa agresiv lui Răzvan Lucescu, omul care a avut poate cea mai mare performanţă ca antrenor în Europa, de la taică-său încoace. Lucescu junior afirmase că doar 5-6 jucători vor ajunge să joace la naţionala mare. În primul rând, acel ”doar” e înşelător, de-a lungul vremii echipele de tineret au dat mult mai puţini jucători la seniori, în sensul de a fi jucători influenţi, nu doar să adune câteva selecţii. De exemplu, din generaţia ”cangurilor”, care au fost totuşi medaliaţi cu bronz la un campionat mondial, doar trei componenţi au devenit jucători de bază la naţională: Andone, Rednic, Balint. Dar cel mai bun pe vremea aia, declarat MVP-ul competiţiei (şi golgheter!), a fost bineînţeles Romulus Gabor, care a jucat în prima reprezentativă, dar nu şi-a atins niciodată potenţialul. De fapt, toată generaţia mustea de talent, dar câţi mai ştiu cât de bun era Viscreanu? Sau Lasconi? Măcar să se înşele Răzvan Lucescu şi să avem 8-9 viitori tricolori de top, că dacă e să-i enumerăm acum, cam atâţia ne ies. Deocamdată, tinereţea e un atu, dar banii şi blazarea stau la pândă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu vă maturizaţi, e o capcană!.
 Vizualizări articol: 2220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Nu vă maturizaţi, e o capcană!5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu spanac (de post) Preparatul este rapid şi simplu, dar foarte gustos. Este indicată servirea lui cât este călduţ, pentru a se menţine crocant şi plăcut.Avem nevoie de:Un pachet foi de plăcintă simple, 200 g margarină cu 80 la sută grăsime, 1 kg spanac, 2 cepe,... Citeşte