Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 115 (7116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alcoolemii mari

Băut zdravăn, un şofer a intrat cu maşina în mai multe autoturisme parcate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer implicat vineri seara într-un eveniment rutier şi un altul, depistat în trafic de poliţişti sâmbătă seara, aveau alcoolemii care depăşeau cu mult limita întocmirii unui dosar penal. În ambele cazuri şoferii au fost conduşi la spital, pentru determinarea alcoolemiei în sânge, pe numele lor fiind  întocmite dosare penale.

Aflat vineri seara, în jurul orei 22.20, la volanul unui autoturism Dacia Logan, un bărbat de 51 de ani din municipiul Suceava a acroşat mai multe autoturisme parcate regulamentar pe strada Privighetorii din municipiul Suceava. În timp ce conducătorul auto efectua manevre cu dificultate, un elev al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, aflat în timpul liber, a sesizat acest fapt poliţiştilor, iar împreună cu alte persoane aflate la faţa locului au împiedicat conducătorul auto să plece până la sosirea unui echipaj de poliţie. Fiind vizibil în stare de ebrietate la sosirea echipajului de poliţie, Sorin Ş., şoferul maşinii Dacia Logan, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat probe biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Sâmbătă seara, înainte de ora 23.00, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Şcheia, aflată în timpul activităţii de control al traficului pe DC 71 C, în localitatea Moara Nica,au oprit pentru control autoturismul marca Dacia Logan, care se deplasa dinspre Primăria Moara spre centrul satului Moara Nica, după ce au observat că cel din interiorul maşinii conducea cu luminile de întâlnire stinse. La volan a fost depistat Gabriel T., de 50 de ani, din comuna Moara, care mirosea zdravăn a alcool. El a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde au fost prelevate două probe biologice de sânge în vedere stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost deschis, de asemenea, un dosar penal pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut zdravăn, un şofer a intrat cu maşina în mai multe autoturisme parcate.
 Vizualizări articol: 1329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut zdravăn, un şofer a intrat cu maşina în mai multe autoturisme parcate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei