Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 115 (7116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cei mai buni

Concursul Centrelor de Excelență „Cătălin Țigăeru” şi-a desemnat câştigătorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei mai buni elevi la matematică s-au întrecut zilele trecute la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava cu ocazia celei de-a XVII-a ediţii a Concursului Centrelor de Excelență „Cătălin Țigăeru”. Competiţia se derulează anual şi este dedicată elevilor de la clasele de gimnaziu și liceu din nord-estul țării. În acest an au participat elevi din clasele gimnaziale, dar şi din primii trei ani de liceude la şcoli din nord-estul ţării. Astfel, au participat elevi din județele Bacău, Iași, Neamț și Suceava.

La clasa a V-a s-au remarcat elevii Rareş Aurel Poinaru, de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, care s-a clasat pe locul doi, precum şi Gheorghe Dumitru Raicu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, respectiv Lia Medeea Vieriu, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, ambii ocupanţi ai locului trei.

La clasa a VI-a premiul I a fost adjudecat de Andrei Cherteş, de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, iar locurile doi şi trei au fost ocupate de Ştefan Hău, de la Şcoala Gimnazială „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc, respectiv Magda Iulia Popa, de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuţi.

La clasa a VII-a, judeţul Suceava a avut doi reprezentanţi pe podium. Este vorba de Sandra Dulgheru, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, ocupanta locului unu, respectiv Eduard Chifan, de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuţi, care s-a clasat pe locul trei.

Clasa a VIII-a a avut un podium exclusiv din judeţul Suceava. Locul I i-a revenit lui Şerban Orza, de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, locul doi a fost ocupat de Cristian Alexandru Rusu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, iar locul trei a fost ocupat de Cristian Andrei Cristinaru, de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Labiş” Mălini.

În concursul liceenilor de la clasa a IX-a, Suceava a fost reprezentată pe podium de doi elevi, ambii de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”. Pe poziţia a doua s-a situat Bogdan Rusu, iar pe poziţia a treia s-a aflat Eduard Dumitrescul.

Clasa a X-a i-a propus printre premianţi, pe toate cele trei poziţii, doar pe elevi ai Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava. Ordinea a fost următoarea: locul întâi i-a revenit lui Andrei Cristian Airinei, locul doi a fost ocupat de Lorena Grigorescu, iar pe locul trei s-a situat Andreea Cristina Andriciuc.

La clasa a XI-a a existat un podium în totalitate din judeţul Suceava. Pe primul loc s-a situat Daniel Todaşcă, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, locul doi i-a revenit lui George Giosan, de la Colegiul Naţional „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, iar a treia treaptă a podiumului a fost ocupată de Anca Elena Bozonc, de la Colegiul Naţional „Spiru Haret” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul Centrelor de Excelență „Cătălin Țigăeru” şi-a desemnat câştigătorii.
 Vizualizări articol: 1905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul Centrelor de Excelență „Cătălin Țigăeru” şi-a desemnat câştigătorii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei