Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 108 (7109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Tânăr fără permis, urmărit 25 de km de poliţişti şi prins după ce a ajuns cu motocicleta în şanţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 18 ani a fost protagonistul unei urmăriri în trafic şi s-a ales în final cu un dosar penal, după ce poliţiştii au constatat că acesta nu avea permis de conducere, iar motocicleta pe care o conducea nu era înmatriculată.

Incidentul s-a petrecut joi, când în jurul orei 12.45 o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Marginea, care se afla în zona DN 17A din comuna Suceviţa, la intersecţia  cu DC Voievodeasa, a efectuat semnal regulamentar de oprire unei motociclete marca Aprilia Pecaso, fără numere de înmatriculare, care se deplasa dinspre comuna Marginea către comuna Suceviţa.Conducătorul vehiculului nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, continuându-şi deplasarea în viteză spre centrul comunei Suceviţa. Poliţiştii au plecat imediat în urmărirea motocicletei,  având semnalele acustice şi luminoase de pe autospeciala de poliţie în funcţiune. De asemenea, conducătorul motocicletei a fost somat prin portavoce să oprească.Conducătorul motocicletei a fost urmărit pe DN 17A, prin comuna Suceviţa, pe o distanţă de circa 25 km. La un moment dat, ajungând în zona  Palma, motociclistul a efectuat manevra de întoarcere, continuându-şi deplasarea, tot pe DN 17A, înapoi spre comuna Suceviţa. După o altă porţiune de drum parcursă,  într-o curbă la dreapta, conducătorul motocicletei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a pătruns în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers Palma-Suceviţa.

În timp ce încerca să revină cu motocicleta pe partea carosabilă, conducătorul acesteia a fost blocat şi apoi imobilizat de poliţişti, aceştia constatând că este vorba de un tânăr de 18 ani din comuna Suceviţa. În urma verificărilor făcute  s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, acesta fiind cercetat în continuare pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat”.  Pentru că nu a oprit la semnalul regulamentar al agenţilor de poliţie, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în cuantum de 725 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr fără permis, urmărit 25 de km de poliţişti şi prins după ce a ajuns cu motocicleta în şanţ.
 Vizualizări articol: 1529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr fără permis, urmărit 25 de km de poliţişti şi prins după ce a ajuns cu motocicleta în şanţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei