Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 108 (7109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie de Consiliu Local

2,66 milioane de lei, necesari pentru apă şi canalizare în cartierul Europa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O investiţie aşteptată de mult timp de cei care construiesc locuinţe în cartierul Europa – extinderea reţelelor de apă şi canalizare, a fost aprobată a fi efectuată de la bugetul local al municipiului Suceava, într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local, care a avut loc vineri, 10 mai.

Conform proiectului de hotărâre iniţiat de primarul Ion Lungu, indicatorii tehnico-economici ai investiţiei indică o valoare totală a lucrărilor de 2,669 de milioane de lei, din care 2,230 milioane de lei reprezintă costurile de construcţie şi montaj.

„Lucrările vizează extinderea reţelelor de apă şi canalizare pe străzile Viena, Berlin, Madrid şi Londra, în condiţiile în care pe strada Paris aceste utilităţi au fost aduse de anul trecut. Ne străduim să aducem cât mai repede apa şi canalizarea în acest cartier, chiar dacă efortul financiar este destul de mare, fiind vorba de utilităţi strict necesare”, a spus primarul Sucevei.

Iniţial, extinderea reţelelor de apă şi canalizare din cartierul Europa trebuia să fie făcută pe fonduri europene, dar în ciuda cuprinderii lor într-un amplu proiect de acest gen (POIM), alocarea finanţărilor s-a tot amânat, în cele din urmă renunţându-se total la această variantă.

Cartierul Europa a apărut pe Dealul Tătăraşi prin atribuirea în folosinţă gratuită, către tineri, a 142 de parcele de câte 300 de mp beneficiarilor legii 15/2003, iar toate cele cinci străzi înfiinţate acolo nume de capitale europene - Paris, Viena, Madrid, Londra şi Berlin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 2,66 milioane de lei, necesari pentru apă şi canalizare în cartierul Europa.
 Vizualizări articol: 1864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,66 milioane de lei, necesari pentru apă şi canalizare în cartierul Europa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei