Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 108 (7109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

DGASPC Suceava

Întâlniri cu caracter informal şi informativ, în cadrul Campaniei „Porţi deschise spre comunitate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava a avut loc joi, 9 mai, a patra întâlnire cu caracter informal şi informativ din cadrul Campaniei „Porţi deschise spre comunitate”. La această întâlnire au participat primari, viceprimari, secretari, reprezentanţi ai compartimentelor de asistenţă socială din 21 de localităţi, dar şi reprezentanţi ai ONG-urilor partenere (Fundaţia FARA, Te Aud România, Tineri de Succes, Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, Consiliul Judeţean al Elevilor, Asociaţia PACT, Asociaţia Casa Betel), precum şi conducerea şi specialiştii din cadrul serviciilor DGASPC Suceava. Întâlnirea care a avut un caracter informal şi informativ, a creat o punte de legătură între toţi cei prezenţi, şi a avut ca scop prezentarea serviciilor dezvoltate la nivel judeţean, dar şi local, dezvoltarea relaţiilor de colaborare şi o mai strânsă legătură între specialişti, ONG-uri  şi instituţii.

 

Servicii sociale

În acest an, în cadrul Campaniei ”Porţi deschise spre comunitate”, după cum a declarat Nadia Creţuleac, şefa DGASPC Suceava, „ne-am propus ca, pe lângă deschiderea spre voluntariat în centrele noastre, să ne îndreptăm atenţia către comunitate şi vă propunem să fiţi alături de noi în acest demers. Dacă legislaţia şi standardele implementate în decursul celor 22 de ani de la înfiinţare au condus la o dezvoltare progresivă şi multiplă a serviciilor oferite de către instituţia noastră şi la crearea unor condiţii optime şi în deplină siguranţă, pentru beneficiarii noştri, copii, tineri sau adulţi, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în comunitate, unde serviciile sociale şi de prevenire nu au fost dezvoltate în acelaşi ritm”. Următoarea întâlnire cu primăriile va avea loc miercuri, 15 mai, la sediul DGASPC Suceava, invitaţia fiind adresată în special primarilor, deoarece decizia pentru dezvoltarea serviciilor sociale la nivel local le aparţine în cea mai mare măsură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlniri cu caracter informal şi informativ, în cadrul Campaniei „Porţi deschise spre comunitate”.
 Vizualizări articol: 1529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlniri cu caracter informal şi informativ, în cadrul Campaniei „Porţi deschise spre comunitate”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei