Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 108 (7109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

"Luna plantării arborilor"

1.200 de puieţi de molid, plantaţi împreună cu elevii a două şcoli, la OS Cârlibaba

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copilaşii din două şcoli sucevene, una din Cârlibaba şi alta din Câmpulung Moldovenesc, au participat la finele săptămânii la o frumoasă acţiune de plantare de arbori, alături de personalul Ocolului Silvic Cârlibaba.

Acţiunea, desfăşurată sub egida "Luna plantării arborilor", a avut loc pe raza Ocolului Silvic Cârlibaba U.P. V Tibau u.a. 325A, unde s-au realizat lucrări de completare a unei plantaţii înfiinţate în anul anterior cu puieţi de molid.

În total, s-au plantat 1.200 de puieţi de molid, pe o suprafaţă totală de 3,8 hectare, asigurându-se în acest fel reuşita împăduririi, prin completarea spaţiilor  rămase în urma celor care s-au uscat, din diferite motive.

„La acţiune au participat, ca de obicei, partenerii noştri tradiţionali - Şcoala Generală <Ştefan Cel Mare> Cârlibaba, cu elevii clasei a III-a, conduşi de dl. învăţător Gheorghe Trisciuc, iar în premieră, elevii clasei I A din cadrul Şcolii Generale Nr. 4 <Teodor Ştefanelli> Câmpulung Moldovenesc, conduşi de către doamna învăţătoare Iulia Troaşe. Mulţumim tuturor pentru sprijinul acordat în buna desfăşurare a activităţii de împăduriri, ce a avut ca drept scop sensibilizarea şi sporirea interesului tinerii generaţii pentru astfel de acţiuni, precum şi prezentarea publică a o serie de lucrări desfăşurate de către Ocolul Silvic Cârlibaba”, a declarat şeful de ocol, Florin Onofresei.

Alături de silvicultori şi de elevii celor două unităţi de învăţământ, la plantarea de arbori au participat reprezentanţi ai Postului de Poliţie Cârlibaba.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 1.200 de puieţi de molid, plantaţi împreună cu elevii a două şcoli, la OS Cârlibaba.
 Vizualizări articol: 2115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
1.200 de puieţi de molid, plantaţi împreună cu elevii a două şcoli, la OS Cârlibaba5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei