Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 107 (7108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Victime

Un medic veterinar şi soţia sa, accidentaţi de o maşină pe trecerea de pietoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un medic veterinar cunoscut din Suceava şi soţia sa au fost accidentaţi de o maşină pe o trecere de pietoni din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 18.40, pe trecerea de pietoni de pe Calea Unirii, din apropiere de staţia de autobuz IRIC.

Medicul veterinar Constantin Viorel Gaşpar, în vârstă de 58 de ani, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu multiple leziuni, însă este în stare stabilă.

Din cercetările preliminare ale poliţiştilor rutieri rezultă că un şofer din Dorohoi, Liviu-Dumitru Sandu, în vârstă de 52 de ani, aflat la volanul unui Ford Mondeo, cu care se deplasa pe banda a II-a de mers, pe sensul dinspre Burdujeni spre pasarelă, i-a surprins şi accidentat pe cei doi soţi, care erau angajaţi regulamentar în traversarea străzii, pe locul marcat.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani a fost lovit în plin de maşină, luat pe capotă şi proiectat cu capul în parbriz. Soţia sa, în vârstă de 56 de ani, a fost şi ea a acroşată de maşină, însă a scăpat cu leziuni mai uşoare.

Medicul veterinar a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu un traumatism cranian cu pierderea cunoştinţei, traumatism de coloană cervicală, traumatism toraco-abdominal, traumatism umăr stâng, cot, şold, coapsă, genunchi şi gleznă stângi. Bărbatul era internat ieri pe secţia de Neurochirurgie ATI, conştient şi stabil.

Doctorul Gaşpar ne-a relatat că s-a angajat în traversare după ce un taxi care venea pe banda I i-a dat prioritate, s-a asigurat, însă nu a avut unghiul potrivit pentru a vedea maşina care venea de pe banda a II-a, fără ca şoferul să le dea prioritate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările, pentru a stabili toate detaliile şi împrejurările producerii accidentului. 

De precizat că poliţiştii i-au verificat cu etilotestul atât pe şofer, cât şi pe ambii pietoni, rezultând alcoolemie 0. 

Acest accident este încă o mostră despre cât de periculoasă este chiar şi o traversare regulamentară în municipiul Suceava: practic, pietonul trebuie să fie cu ochii în toate părţile şi la toate maşinile.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un medic veterinar şi soţia sa, accidentaţi de o maşină pe trecerea de pietoni.
 Vizualizări articol: 2012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un medic veterinar şi soţia sa, accidentaţi de o maşină pe trecerea de pietoni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei