Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 107 (7108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În pădure

Un bărbat şi-a găsit sfârşitul strivit sub căruţa plină cu lemne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moarte violentă pentru un bărbat de 34 de ani, din comuna Bălcăuţi, care a sfârşit strivit de căruţa plină cu lemne care s-a răsturnat peste el.

Nenorocirea s-a petrecut miercuri după-amiază, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bălcăuţi fiind anunţaţi despre incident prin intermediul unui apel la 112.

S-a stabilit astfel că în jurul orei 12.00, bărbatul de 34 de ani, din satul Gropeni, comuna Bălcăuţi, s-a deplasat în pădurea de pe raza comunei Zamostea cu o căruţă tractată de doi cai şi a achiziţionat de la pădurar 2 metri cubi de lemn, specia fag, pe care i-a încărcat în atelaj, asigurând încărcătura cu trei centuri. Din locul de încărcare bărbatul s-a deplasat cu atelajul spre localitatea Şerbăuţi, circulând pe drumurile forestiere. După ce a parcurs circa 2 km, el a ajuns cu căruţa într-o zonă cu denivelări acoperite de bălţi, în care atelajul s-a răsturnat în partea stângă a direcţiei de deplasare. Bărbatul nu a reuşit să sară din atelaj, întrucât s-a agăţat cu piciorul drept de hăţuri, şi a fost prins cu picioarele şi corpul sub încărcătura de lemne. Bărbatul a fost găsit mort în jurul orei 14.30 de către pădurar, care a sunat la 112, un echipaj SMURD ajuns la faţa locului declarând decesul.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, fiind aşteptată acum efectuarea unei autopsii medico-legale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat şi-a găsit sfârşitul strivit sub căruţa plină cu lemne.
 Vizualizări articol: 1115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat şi-a găsit sfârşitul strivit sub căruţa plină cu lemne0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei