Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 107 (7108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţii

PSD: "Cum poate să afirme PNL că Guvernul PSD-ALDE nu a finanţat judeţul, când ei știu că Suceava e pe primul loc în ţară la investiţiile Ministerului Dezvoltării?"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni au criticat mitingul electoral organizat marţi de PNL la Suceava, subliniind faptul că acest eveniment al liberalilor a fost „departe de jaloanele unui compartiment electoral decent dorit de alegători”. PSD Suceava a transmis că în realitate, ceea ce s-a produs pe scena acestui miting reflectă esenţa „guvernării PNL (PDL), și anume demagogie, minciună, dezinformare, ură”.

„Nu considerăm relevant numărul celor prezenţi, dar ne întrebăm cum pot unii lideri liberali, aflaţi la vârsta tâmplelor cărunte, să ocolească adevărul cu atâta dezinvoltură? Cum pot ei afirma că Guvernul PSD-ALDE nu a finanţat judeţul, când ei știu clar că Suceava se situează pe primul loc în ţară la investiţiile derulate de Ministerul Dezvoltării pentru aproximativ 700 de proiecte de reabilitare și construire de școli, dispensare, drumuri, săli de sport, cămine culturale, reţele de apă, canal, energie electrică? Cum pot ei să se laude că li se datorează reabilitarea drumurilor judeţene fără a menţiona că Guvernul PSD-ALDE a oferit finanţarea de 260 de milioane lei? Ba mai mult, Consiliul Judeţean nu se arată capabil, după un an, să reabiliteze podul de la Verești și a recurs la o improvizaţie patetică ce a funcţionat o săptămână”, au precizat social-democraţii.

PSD Suceava mai întreabă cum pot liderii PNL să vorbească despre corupţie când alături de ei, pe scenă, „aveau un coleg de partid care, nu demult, era arestat pentru că nu putea justifica un portbagaj plin cu bani”.

 

PSD: „Rareș Bogdan afirma despre unii colegi aflaţi pe aceeași listă și pe scena din Suceava că sunt slugoi deșănţaţi ai marelui Băsescu”

Social-democraţii consideră că liderii PNL au minţit atunci când au spus că Guvernul PSD-ALDE îndatorează România, deși statisticile europene demonstrează că datoria externă a României a scăzut, la 35% din PIB, cu mult sub nivelul mediu al Uniunii Europene. „Suntem convinși că românii își amintesc că în guvernarea PDL, 2008-2012, România s-a îndatorat cu 20 miliarde de euro ce nu s-au regăsit în economie. De asemenea, cum au putut cei de pe scena mitingului să creadă că-i pot păcăli pe români că PNL poate să reprezinte ţara în Parlamentul European când românii au văzut că și unii europarlamentari aflaţi pe acea scenă au votat rezoluţii nedrepte împotriva României, au votat împotriva intereselor transportatorilor români, au votat împotriva stopării aplicării unui dublu standard al calităţii mărfurilor în supermarketuri? Cum pot afirma liberalii că europarlamentarii PNL vor susţine interesele românilor când colegii lor din Parlamentul European afirmă că vor să reducă accesul românilor la fondurile europene?”, a mai transmis PSD Suceava. Mai mult, social-democraţii mai întreabă cum cred liberalii că pot câștiga încrederea românilor când nu demult, primul de pe lista PNL, jurnalistul Rareș Bogdan, afirma despre unii colegi aflaţi pe aceeași listă și pe scena din Suceava că sunt „slugoi deșănţaţi ai marelui Băsescu?”. Nu în ultimul rând, social-democraţii au mai spus că și atunci când liderul PNL Suceava a încercat să fie ironic, nu a reușit decât să se rezume la o răutate ce reflectă în esenţă tot modul liberal de guvernare. „La mărunta sa constatare că, la Dumbrăveni, susţinătorii PSD au fost invitaţi într-o sală de sport, iar la Suceava susţinătorii PNL au înfruntat frigul, îi putem răspunde că: DA, guvernarea PSD i-a încălzit și adăpostit pe români, iar guvernările PNL (PDL) i-a ţinut întotdeauna pe români în frig și ploaie”, a mai transmis PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD: "Cum poate să afirme PNL că Guvernul PSD-ALDE nu a finanţat judeţul, când ei știu că Suceava e pe primul loc în ţară la investiţiile Ministerului Dezvoltării?".
 Vizualizări articol: 1145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
PSD: "Cum poate să afirme PNL că Guvernul PSD-ALDE nu a finanţat judeţul, când ei știu că Suceava e pe primul loc în ţară la investiţiile Ministerului Dezvoltării?"2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei