Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 107 (7108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Transfer

DNA Suceava va funcţiona începând de luni într-un sediu nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Structura Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, se mută în casă nouă. Operaţiunea de transfer a dosarelor şi celorlalte obiecte aflate în vechiul sediul a început deja şi se va finaliza cel mai probabil în cursul zilei de astăzi. Practic, începând de luni, 13 mai, DNA Suceava va funcţiona în noul sediu.

Este vorba de clădirea de pe strada Vasile Bumbac, nr. 14, unde au fost anterior sediul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor şi cel al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava. Imobilul preluat de DNA Suceava are o suprafaţă totală de 851,72 mp, reprezentând parter, etajul I şi mansardă din clădirea D+P+E+M.

Clădirea a fost transferată cu titlu gratuit din patrimoniul Consiliului Judeţean Suceava cu votul tuturor celor 37 de consilieri judeţeni prezenţi la şedinţa din luna ianuarie a acestui an.

Mihaela Mihai, procurorul-şef al DNA Suceava, a spus că prima solicitare de atribuire a unui sediu adresată de instituţia pe care o conduce către CJ, primărie „şi alte instituţii” a fost făcută în anul 2015, dar răspunsurile primite au fost că nu sunt spaţii disponibile. În decembrie 2018, a afirmat procurorul Mihaela Mihai, DNA a solicitat în mod expres spaţiul din strada Vasile Bumbac, despre care DNA „a avut informaţii” că aici au funcţionat unele instituţii, „s-au verificat condiţiile” pentru că „nu orice spaţiu poate fi sediu” şi a făcut o nouă solicitare, subliniind apăsat că instituţiile statului „au obligaţia de a pune gratuit la dispoziţie spaţiu”.

Până acum, DNA Suceava a funcţionat în opt birouri la etajul patru în sediul Parchetelor, total improprii deoarece „sunt câteva birouri de câţiva metri pătraţi în care lucrează trei oameni” şi „nu se poate respira”.

Pe parcursul anului 2017, în imobilul de pe strada Vasile Bumbac nr. 14 şi-au avut sediul două asociaţii comunitare - Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară de Gestionare a Deşeurilor în judeţul Suceava şi Asociaţia Judeţeană pentru Apă şi Canalizare. Odată cu transferul gratuit către DNA, pentru o perioadă de 15 ani, cele două asociaţii s-au mutat într-o altă clădire aflată în proprietatea CJ, de pe strada Mihai Eminescu nr. 8.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DNA Suceava va funcţiona începând de luni într-un sediu nou.
 Vizualizări articol: 2578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
DNA Suceava va funcţiona începând de luni într-un sediu nou1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei