Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 100 (7101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unul după altul

Val de accidente cu biciclişti, în ultimele zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Perioada de vacanţă de Paşte şi de 1 Mai a fost marcată, pe şosele, de mai multe accidente rutiere în care au fost implicaţi biciclişti. În cele mai multe cazuri bicicliştii au căzut singuri victime în accidente.

Ultimele două accidente s-au produs pe 30 aprilie, în a treia zi de Paşte. Dimineaţă, în jurul orei 9.30, poliţia a fost sesizată că pe strada Mihai Viteazul din municipiul Suceava s-a produs un accident soldat cu vătămarea corporală a unui biciclist. Din cercetări a rezultat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe trotuarul străzii Mihai Viteazul, din cauza faptului că se afla sub influenţa alcoolului s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se la cap. Biciclistul a suferit leziuni destul de serioase, ajungând la Spitalul Judeţean Suceava. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot marţi, în jurul orei 17.20, doi copii, unul în vârstă de 10 ani şi unul de 14 ani, au căzut de pe bicicleta cu care se deplasau, pe strada Plevnei din Suceava. Ambii copii au fost răniţi.

„Din păcate, în ultima perioadă, aproape zilnic se produc evenimente rutiere cu implicarea bicicliştilor şi a conducătorilor de mopede. Mulţi conducători se află sub influenţa alcoolului sau sunt minori”, a transmis comisarul-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Tot în această minivacanţă, poliţiştii au încercat să facă şi prevenire cu bicicliştii şi mopediştii, împărţind printre aceştia veste reflectorizante.

Conform legislaţiei rutiere, nerespectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti se sancţionează cu amenzi mari. Abaterile bicicliştilor sunt incluse în clasa a treia de sancţiuni, fiind prevăzute de la 6 la 8 puncte de amendă. Un punct de amendă are o valoare de 145 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Val de accidente cu biciclişti, în ultimele zile.
 Vizualizări articol: 1109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Val de accidente cu biciclişti, în ultimele zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei