Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 100 (7101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără permis

A ajuns după gratii, după ce a băut zdravăn şi a intrat cu maşina în şanţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 30 de ani, din oraşul Cajvana, a ajuns în arestul poliţiei, după ce s-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-un şanţ. Poliţiştii au constatat că acesta nu avea permis de conducere, iar alcoolemia înregistrată de alcooltest depăşea cu mult limita încadrării faptei în domeniul penal.

Incidentul s-a petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 05.00, când agenţii Postului de Poliţie Arbore au fost sesizaţi printr-un apel la 112 de către un sătean despre faptul că într-un şanţ de lângă DN 2K, din comuna Arbore, se află un autoturism, iar conducătorul auto este posibil să fie în stare de ebrietate.Poliţiştii au găsit la faţa locului un autoturism marca BMW de culoare gri, înmatriculat în Italia, care se afla într-un şanţ, fără a avea avarii vizibile. Lângă maşină au fost identificaţi Ioan Chindriş, de 30 de ani, şi fratele acestuia, în vârstă de 32 de ani, din oraşul Cajvana, ambii declarând că la volan se aflase bărbatul de 30 de ani.

Întrucât acesta mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost apoi condus la Spitalul Municipiului Rădăuţi, unde a fost de acord şi i s-au recoltat două probe de sânge la interval de o oră, pentru stabilirea alcoolemiei. În acelaşi timp, în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit faptul că Ioan Chindriş nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.Poliţiştii au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de Ioan Chindriş, care a fost introdus marţi după-amiază în arestul IPJ. Faţă de el, procurorii au luat în cursul zilei de ieri măsura cercetării în continuare sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ajuns după gratii, după ce a băut zdravăn şi a intrat cu maşina în şanţ.
 Vizualizări articol: 1211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A ajuns după gratii, după ce a băut zdravăn şi a intrat cu maşina în şanţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei