Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 64 (7065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

În acţiune

Jandarmii au depistat un furt de material lemnos şi au stopat vânzarea de cherestea fără acte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Jandarmii au avut o zi plină sâmbătă, când au depistat o tăiere ilegală de arbori şi au stopat vânzarea de cherestea pentru care cei care comercializau materialul nu deţineau documente de provenienţă.

Mai întâi, în jurul orei 09.00, în apropiere de piaţa de la Bosanci, jandarmii au legitimat trei bărbaţi din Slatina care aveau la vânzare 2,56 mc de cherestea răşinoase şi lemn de foc răşinoase. Cei trei nu au putut prezenta documente pentru marfă, astfel încât materialul lemnos, în valoare de 1.300 de lei, a fost ridicat şi dat în custodie Ocolului Silvic Dolhasca. Cei trei au fost amendaţi de jandarmi.

O oră mai târziu, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, un echipaj de jandarmerie și lucrători ai Gărzii Forestiere au dat peste trei persoane care au tăiat ilegal mai mulţi arbori.

Bărbaţii, care au domiciliul în comuna Udești, s-au deplasat cu două căruţe în zona împădurită cunoscută sub denumirea de Luncușoara. Cu ajutorul drujbelor şi topoarelor, cei trei au tăiat nouă arbori din speciile tei și carpen, nemarcați de lucrătorii silvici, de pe un teren care nu le aparţine, cu intenţia de a-i încărca în căruţe și de a-i transporta la domiciliu.

Cantitatea de 7 mc de material lemnos a fost dată în custodie Ocolului Silvic Dolhasca, iar cei trei s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de material lemnos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarmii au depistat un furt de material lemnos şi au stopat vânzarea de cherestea fără acte.
 Vizualizări articol: 1863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jandarmii au depistat un furt de material lemnos şi au stopat vânzarea de cherestea fără acte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei