Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 21 (7022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Directorul Registrului Comerţului Suceava, Cătălina Vartic, s-a înscris în Pro România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul Oficiului Registrului Comerţului Suceava, Cătălina Vartic, s-a înscris în Pro România, partidul condus la nivel naţional de fostul premier Victor Ponta. Cătălina Vartic și-a anunţat înscrierea în Pro România ieri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de președintele organizaţiei judeţene Suceava a acestui partid, deputatul Cătălin Nechifor.

De precizat că în trecut, Cătălina Vartic a fost președinte al UNPR Suceava, iar după demisia din acest partid s-a înscris în PNL.

În conferinţa de presă de ieri, Cătălin Nechifor a precizat că înscrierea Cătălinei Vartic în Pro România reprezintă încă un pas în consolidarea organizaţiei judeţene. „Vreau să-i mulţumesc Cătălinei Vartic pentru că s-a alăturat echipei Pro România. Încet-încet, mai repede decât cred unii, echipa noastră face pași importanţi. Ne consolidăm, ne constituim în mai multe dimensiuni, și profesionale și politice. Și vreau să spun că avem nevoie foarte mare de oameni profesioniști, așa cum este Cătălina Vartic, așa cum o avem și pe Luminiţa Chihai, oameni care vin din zone profesionale extrem de bine ancorate în realitate”, a spus liderul Pro România Suceava. Cătălin Nechifor a spus că din nefericire, în momentul de faţă, atât la nivel guvernamental, cât și la cel al administraţiei locale, sunt încă foarte mulţi care fac politică „după ureche”. „De la miniștri, chiar mai sus de aceștia, chiar și în Parlament, chiar și la autorităţi, nu sunt întotdeauna foarte mulţi profesioniști și eu cred că e momentul să ne permitem să vină lângă noi oameni care au un cuvânt de spus, oameni care au curajul să spună direct despre ce e vorba, că e bine, că e rău, oameni care vin cu argumente. Și asta îmi doresc în Pro România”, a precizat Nechifor.

În ceea ce o privește pe Cătălina Vartic, aceasta a declarat că a luat decizia de a se înscrie în Pro România deoarece în momentul de faţă nu se mai simte reprezentată de partidele politice mari. „Cred că a trecut timpul discuţiilor la o cafea, a comentariilor între prieteni și cred că e nevoie de implicare și de asumare. De aceea am făcut acest pas. Și cum se putea mai bine la 100 de ani de la Marea Unire, la 160 de ani de la Mica Unire decât să fiu Pro România. Nimic nu poate fi mai frumos decât să fim Pro România”, a spus Cătălina Vartic. Ea s-a declarat convinsă că în acest partid va putea să facă o schimbare în bine pentru Suceava, alături de liderul sucevean al Pro România, Cătălin Nechifor. ”Până la urmă sunt mamă a trei copii, care se uită la mine și așteaptă ceva de la mine. Și eu trebuie să le arăt că există speranţă, chiar și atunci când toată lumea crede că nu se mai poate. Important e să avem încredere, credinţă, oameni dragi alături, să știm care ne sunt rădăcinile și tradiţiile și să mergem mai departe”, a mai spus Cătălina Vartic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul Registrului Comerţului Suceava, Cătălina Vartic, s-a înscris în Pro România.
 Vizualizări articol: 3658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 8 voturi
Directorul Registrului Comerţului Suceava, Cătălina Vartic, s-a înscris în Pro România1.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei