Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 21 (7022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pagube

Două incendii izbucnite din cauza sistemelor de încălzire au afectat gospodării din Moara și Udești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Flăcările au provocat pagube însemnate la Moara și au lăsat un bătrân de la Udești fără adăpost în toiul iernii, în ambele cazuri incendiile fiind izbucnind din cauza sistemelor de încălzire a locuinţelor.

Joi seara, în jurul orei 17.00, prin intermediul unui apel la 112 era anunţată izbucnirea unui incendiu  la o anexă a unei locuinţe din comuna Moara, aparţinând unei femei de 43 de ani. Pompierii sosiţi la faţa locului au localizat și lichidat incendiul, şi au stabilit ca sursă probabilă a flăcărilor efectul termic determinat de coșul de fum neprotejat faţă de materialele combustibile din jurul său. În incendiu au ars acoperișul anexei din lemn, tabla zincată împrejmuitoare și o parte din izolaţia casei de locuit, pompierii reușind să salveze casa de locuit a femeii. Proprietara locuinţei a povestit faptul că a pus lemne pe foc și nu și-a dat seama că acoperișul casei a luat foc.

În timpul nopţii care a urmat, în jurul orei 02.30, un localnic din satul Racova din comuna Udești a sunat la 112, anunţând că locuinţa unui bătrân de 88 de ani a fost cuprinsă de flăcări. La locul incendiului au ajuns în scurt timp două autospeciale de intervenţie aparţinând Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Udești, însoţiţi de o ambulanţă SMURD. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul casei și interiorul acesteia, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Pompierii paramedici SMURD i-au acordat primul ajutor medical proprietarului de 88 de ani, care a suferit arsuri la o mână și un  atac de panică, el refuzând ulterior transportul la spital. Incendiul a distrus acoperișul casei pe 80 de metri pătraţi, elemente de tâmplărie din lemn, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică și documente personale și de proprietate, degradându-se zugrăveala casei și alte bunuri. Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din soba cu acumulare de căldură. Incendiul a fost lichidat la ora 4:30, iar pompierii au salvat anexele gospodărești și adăpostul de animale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două incendii izbucnite din cauza sistemelor de încălzire au afectat gospodării din Moara și Udești.
 Vizualizări articol: 2531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două incendii izbucnite din cauza sistemelor de încălzire au afectat gospodării din Moara și Udești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei