Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 264 (6974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Definitiv

Șoferul care a provocat groaznicul accident din fața Palatului de Justiție Suceava rămâne în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoferul în vârstă de 26 de ani care a provocat groaznicul accident de la mijlocul săptămânii trecute de pe trecerea de pietoni din fața Palatului de Justiție Suceava, când a lovit în plin o mamă care își ducea fetița în cărucior, a fost prezentat, ieri, în fața magistraților de la Tribunalul Suceava, unde s-a judecat contestația sa față de măsura arestării preventive. Judecătorii au respins contestația lui Bogdan Florin Chetrariu, astfel că mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile a rămas definitiv.

Accidentul petrecut miercurea trecută, pe trecerea de pietoni din fața Palatului de Justiție, a fost de un tragism aparte.

Irina Airinei, în vârstă de 40 de ani, se afla la plimbare cu copilul de un an și 6 luni, plimbare pe care o făcea zilnic în zona Areni, unde locuia. Femeia era maior la Școala de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și se afla în concediu de creștere a copilului. În jurul orei 13.00, ea a ajuns la trecerea de pietoni din apropierea Palatului de Justiție și a început să traverseze spre blocurile aflate peste drum. La un moment dat, după ce a depășit cele două benzi dinspre Tribunal, femeia a fost izbită în plin de un autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Constanța, condus cu viteză dinspre Policlinică.

Femeia în vârstă de 40 de ani a decedat, iar fetița a ajuns în stare gravă la spital.

După accident, tânărul a declarat că a încercat să evite impactul, dar era deja prea târziu când victimele i-au apărut brusc în față. ”Aveam poate și ceva viteză, veneam pe prima bandă, doamna a ieșit dintre mașini, am știut că nu pot frâna, am vrut să o evit pe partea dreaptă, pe banda astălaltă, și a sărit în fața mea. Eu nu am frânat pentru că am vrut să o evit. Îmi pare foarte rău, aveam și un pic de viteză, aveam 70 poate. Asta e, aveam viteză, mă grăbeam undeva”, a spus tânărul.

Vorbele acestuia, spuse aparent cu lejeritate, pot fi puse și pe seama șocului prin care a trecut, când și-a dat seama ce a făcut.

Viteza cu care circula va fi stabilită în cadrul expertizei de specialitate, însă, în baza imaginilor, apreciem că era foarte mare pentru acea porțiune de drum, limitată la 40 de km/h.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul care a provocat groaznicul accident din fața Palatului de Justiție Suceava rămâne în arest.
 Vizualizări articol: 6104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Șoferul care a provocat groaznicul accident din fața Palatului de Justiție Suceava rămâne în arest5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei