Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 264 (6974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În afara legii

S-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins că repara clandestin vehicule în curtea casei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat prestând clandestin activități de reparații auto în curtea casei sale din Horodnic de Jos. Polițiștii au ajuns la el în urma relatărilor unui tânăr, a cărui mașină fusese avariată într-un accident și care ajunsese pentru reparații în atelierul bărbatului.

Polițiștii au ajuns la bărbat în urma unui accident produs în urmă cu zece zile, când un tânăr de 19 ani din Horodnic de Sus, aflat la volanul unui autoturism VW Golf, din cauza neadaptării vitezei a pierdut controlul direcției, intrând în coliziune cu gardul unui imobil. În urma impactului, autoturismul a fost serios avariat, la fel ca și gardul construit din lemn. În urma evenimentului rutier, tânărul de la volan nu a respectat prevederile legale privind accidentele rutiere soldate doar cu pagube materiale și nu s-a prezentat la poliție în termenul legal de 24 de ore pentru întocmirea documentelor de constatare. Din acest motiv, tânărul șofer a fost sancționat cu amendă și i s-a reținut permisul de conducere pentru 30 de zile, el neprimind nici autorizație pentru reparația vehiculului avariat.

Marți seara, în jurul orei 18.45, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Marginea a oprit pentru control un autoturism marca Peugeot, care se deplasa pe un drum comunal din comuna Horodnic de Sus, la volan fiind identificat același tânăr, care ieşise în trafic deşi avea permisul de conducere suspendat. El le-a spus polițiștilor că autoturismul avariat în urmă cu 10 zile se află la reparat, fiind tractat după accident și transportat în curtea unui bărbat de 38 de ani din Horodnic de Jos. Pe numele tânărului a fost deschis un nou dosar penal pentru conducere fără permis, iar polițiștii și-au îndreptat cercetările spre adresa pretinsului reparator de autovehicule, în curtea căruia au fost identificate autoturismul VW Golf avariat și alte autovehicule aduse pentru reparații. Întrebat de actele care atestă desfășurarea activității de reparații, proprietarul le-a declarat polițiștilor că nu deține o societate comercială care să aibă obiect repararea și întreținerea autovehiculelor, acesta nefiind autorizat în acest sens. El a mai declarat că autoturismul VW Golf fusese adus pentru reparații, fără însă a avea un document justificativ pentru avariile suferite.

Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului de 38 de ani un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea atribuțiilor privind verificarea tehnică ori efectuarea reparațiilor și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins că repara clandestin vehicule în curtea casei.
 Vizualizări articol: 4111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins că repara clandestin vehicule în curtea casei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei