Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 249 (6959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţi pe şosele

Şofer cu alcoolemie foarte mare şi fără permis, blocat de poliţişti, după ce a încercat să fugă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care s-a urcat la volan deşi nu are permis de conducere şi pe deasupra, băuse foarte mult alcool a fost prins de poliţişti sâmbătă, în plină zi. S-a întâmplat în jurul orei 13.00, iar poliţiştii din cadrul  Secţiei 4 Rurale Gălăneşti nu au avut o misiune tocmai uşoară, şoferul încercând să fugă intrând pe un drum secundar, unde a fost însă blocat de oamenii legii.

Poliţiştii acţionau pe DJ 178C, la Frătăuţii Noi şi au efectuat semnal de oprire unei autoutilitare care se deplasa pe direcţia sat Costişa – centrul comunei Frătăuţii Noi. Şoferul a intrat pe un drum comunal unde, după circa 500 de metri, a fost blocat.

La volan a fost identificat Ştefan Pleşa, în vârstă de 41 de ani, din Frătăuţii Noi, care a fost verificat în bazele de date şi s-a constatat că nu este posesor de permis pentru nici o categorie auto. Bărbatul emana halenă alcoolică iar aparatul etilotest a indicat alcoolemia imensă de 1,55 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a fost dus de poliţişti la Spitalul din Rădăuţi, unde, în prezenţa cadrelor medicale, a refuzat să-i fie recoltate probe biologice. În mod normal, concentraţia de alcool în sânge s-ar fi cifrat în jurul valorii de 3 la mie.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Ultima infracţiune este pedepsită mai aspru decât consumul de alcool în sine.

Este al doilea caz recent în care poliţiştii de la Secţia Rurală Gălăneşti prind în trafic un şofer cu alcoolemie foarte mare. Recordul a fost la un bărbat depistat la volan cu concentraţia de 1,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Sunt alcoolemii în prag de comă alcoolică, care spun cam totul despre gradul de inconştienţă al unora care nici măcar şoferi nu pot fi numiţi. Cel mai trist este atunci când un astfel de şofer pericol public provoacă o tragedie.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer cu alcoolemie foarte mare şi fără permis, blocat de poliţişti, după ce a încercat să fugă.
 Vizualizări articol: 2224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şofer cu alcoolemie foarte mare şi fără permis, blocat de poliţişti, după ce a încercat să fugă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei