Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 249 (6959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Balul bobocilor la „Spiru Haret”

Miss şi Mister Boboc la Colegiul Naţional de Informatică, aleşi în atmosfera magică a „Oraşului de smarald”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toamna se numără bobocii liceelor din Suceava, tocmai de aceea, vineri seara, bobocii Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret” au fost sărbătoriţi în atmosfera magică a „Oraşului de smarald”.

Adelina Zoiţa şi Claudiu Camilari, Adelina Gafencu şi Emilian Argatu, Ştefania Bodor şi Andrei Boca, Miruna Atudorei şi Narcis Murariu, Denisa Gavrilovici şi Cosmin Gîtman, Alexandra Dobresenciuc şi Iustinian Barghier, Luiza Pintilie şi Alexandru Muntean, Georgiana Ciogolea şi Andrei Apăştinei, Diana Anton şi Daniel Roşcanu, Cosmina Chifor şi Alexandru Primac sunt cele 10 cupluri care au căutat să impresioneze juriul, dar şi spectatorii din sală – colegi, părinţi şi profesori, prin intermediul probelor de talente, dar şi prin simpla prezenţă pe scenă, unde farmecul propriu se îmbina cu frumuseţea costumelor, mimica scenică şi expresivitatea corpului.

Cu gândul la începuturile de poveste, elevii claselor a 12-a au reuşit să ureze „bun venit” bobocilor de-a 9-a printr-un spectacol care să îi pună în valoare.

Conceptul balului de anul acesta a gravitat în jurul celor zece perechi de boboci şi a talentelor lor în cursa descoperirii adevăraţilor Dorothy şi Thomas (sau Miss şi Mister) ai colegiului.

Primii paşi ai bobocilor pe scenă au fost inspiraţi de povestea fetei din Kansas şi de ritmul piesei ”Feeling good” interpretată de Diana Zamfir .

Firul poveştii puse în scenă de liceeni a continuat în acelaşi tărâm de basm cu muzică şi dansuri prin care fiecare boboc şi-a prezentat aptitudinile necesare pentru a deveni Miss sau Mister.

Proba talentelor a surprins plăcut publicul haretist, care a avut ocazia să descopere pasiunile colegilor lor, la final, juriul recunoscând că micii artişti informaticieni au demonstrat din plin că în cadrul Colegiului de Informatică se găseşte mult mai mult decât o lume a numerelor şi limbajelor de programare şi comunicare cu computerele.

Catrina, personaj recunoscut al spectacolelor haretiste, a făcut şi de această dată furori, fiind întâmpinată cu ropote de aplauze şi stârnind râsete copioase în public.

Dansul celor de la BDS (Bucovina Dance Studio) a transpus sala într-un sincron ritmat al muzicii contemporane, transmiţând vibraţii artistice celor din public.

De un real succes a fost şi momentul Denisei Talpalariu, care a încântat spectatorii cu interpretarea foarte reuşită a piesei ”Constantine, Constantine” în variantă rock.

Valsul bobocilor, în ţinute de seară, a încheiat seria de probe dedicate acestora, permiţând juriului să se retragă să delibereze, iar organizatorii evenimentului, elevii claselor a 12-a şi prof. Angela Drobota (consilier educativ şi prof. coordonator al activităţii) au fost invitaţi pe scenă, pentru a primi aplauzele cuvenite.

Într-un final, după concertul invitatului special – Adda, aşteptarea tuturor a fost răsplătită prin anunţarea câştigătorilor competiţiei:

Diana Anton şi Cosmin Gîtman sunt câştigătorii premiului I, devenind astfel Miss şi Mister Boboc ai Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret”, Luiza Pintilie şi Emilian Argatu au fost recompensaţi cu premiul II, iar Adelina Gafencu şi Alexandru Muntean cu premiul III.

Aceştia deţin aceste titulaturi şi trofee până anul viitor, în aceeaşi perioadă, când vor preda ştafeta unei alte generaţii de „boboci” haretişti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miss şi Mister Boboc la Colegiul Naţional de Informatică, aleşi în atmosfera magică a „Oraşului de smarald”.
 Vizualizări articol: 3145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miss şi Mister Boboc la Colegiul Naţional de Informatică, aleşi în atmosfera magică a „Oraşului de smarald”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei