Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 249 (6959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Medicină

Dr. Alexandru Maier şi-a inaugurat noul cabinet stomatologic din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cabinetul situat pe str. 6 Noiembrie, nr. 28, este dotat cu aparatură de înaltă performanţă, pacienţii beneficiind de toate serviciile stomatologice de care au nevoie

Medicul sucevean Alexandru Maier şi-a inaugurat, la finalul săptămânii trecute, noul cabinet stomatologic din municipiul Suceava. Noul cabinet este situat pe str. 6 Noiembrie, nr. 28, accesul făcându-se de pe str. Mărăşeşti, pe sensul de urcare dinspre Areni, după al doilea bloc turn, T2, pe prima stradă la dreapta. Aşa cum ne-a declarat dr. Alexandru Maier, la cabinetul stomatologic viitorii pacienţi vor beneficia de toate serviciile stomatologice posibile, de la profilaxie şi până la implantologie, chirurgie, endodonţie sau estetică dentară. Iniţial, la noul cabinet îşi va desfăşura activitatea doar dr. Alexandru Maier, urmând ca echipa acestuia să se completeze cu cel puţin încă patru medici stomatologi. „Medicii vor lucra în ture. Iniţial voi începe eu activitatea, pentru că aşa funcţionează acum cabinetul din punctul de vedere al avizării, după care o să se alăture şi restul colegilor”, a spus dr. Alexandru Maier. El ne-a declarat că noul cabinet este dotat au aparatură de ultimă generaţie. Astfel în noul cabinet sunt trei unituri dentare, cu scaune stomatologice complete, unul dintre acestea fiind dotat cu un microscop pentru intervenţii de fineţe. „Pacienţii noştri vor beneficia de toate serviciile şi de toate tipurile de intervenţii stomatologice de care vor avea nevoie. Nu vom trimite pe nimeni în altă parte ca să-şi facă o operaţie, o extracţie sau o extracţie de molar de minte. Noi vom rezolva totul aici. Aici se vor face şi implanturi dentare şi vom acoperi toate ramurile stomatologiei”, a spus medicul sucevean.

Dr. Alexandru Maier are o experienţă în stomatologie de aproape 10 ani, având şi specializare în implantologie. Până în momentul de faţă dr. Alexandru Maier şi-a desfăşurat activitatea într-un cabinet din policlinica din Areni, el având şi un cabinet stomatologic în comuna Şcheia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dr. Alexandru Maier şi-a inaugurat noul cabinet stomatologic din Suceava.
 Vizualizări articol: 7204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.4 din 12 voturi
Dr. Alexandru Maier şi-a inaugurat noul cabinet stomatologic din Suceava1.4512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei