Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 249 (6959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmăriri periculoase

Accident grav, cu o maşină care s-a zdrobit de un stâlp, în timp ce şoferul încerca să fugă de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani care se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în străinătate s-a angajat într-o cursă de urmărire cu poliţia care s-a terminat foarte prost, atât pentru el cât şi pentru fata care îl însoţea în maşina care s-a izbit violent de un stâlp din beton. Accidentul s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 20.20, la Vicovu de Jos, iar fata de 18 ani din maşină a rămas încarcerată în urma impactului violent.

La acea oră, un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurale Gălăneşti efectua activităţi de supraveghere şi control al traficului pe DN 2H, pe raza comunei Vicovu de Jos. Polişiştii au observat cum şoferul unui VW Passat, care circula dinspre Vicovu de Sus, a frânat şi a întors brusc autoturismul, intrând pe un drum comunal.

Echipajul a plecat în urmărire cu autospeciala din dotare, pornind semnalele acustice şi luminoase.

Tânărul de 20 de ani a încercat să-şi piardă urma însă din cauza vitezei ridicate nu a mai putut stăpâni maşina într-o curbă la stânga. Autoturismul a intrat în stâlpul de electricitate.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus, cu echipaj de descarcerare. Aceştia au intervenit pentru a extrage dintre fiare o tânără care era încarcerată. Alina S., în vârstă de 18 ani, din comuna Horodnic de Sus, avea mai multe leziuni, inclusiv o fractură de femur.

Atât ea cât şi tânărul de la volan, Onisim Ciornei, în vârstă de 20 de ani, din Vicovu de Sus, au fost transportaţi la Spitalul municipal Rădăuţi. Leziunile grave le avea tânăra de 18 ani.

Oarecum surprinzător, tânărul care a fugit de poliţişti nu era băut şi are permis de conducere. Poliţiştii nu au putut verifica însă maşina, în lipsa actelor. Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Gălăneşti continuă în acest sens cercetările. Deocamdată, pe numele tânărului a fost deschis dosar penal doar pentru vătămare corporală din culpă.

 

Mulţi şoferi care nu opresc la semnalul poliţiştilor sunt protagoniștii unor accidente grave

Cazurile de şoferi care nu opresc la semnalul poliţiştilor şi se angajează în urmăriri este foarte mare şi inevitabil au început să apară şi accidente.

Recent, la începutul lunii octombrie, doi tineri care încercau să-şi piardă urma de poliţişti au fost implicaţi în accidente rutiere grave, unul intrând cu maşina într-un cap de pod, iar celălalt într-un magazin. În total, cinci tineri au ajuns la spital, din care trei cu leziuni grave.

Accidentele de atunci au avut loc la Marginea şi Stroieşti.

Cele mai multe cazuri de şoferi care nu opresc la semnalul poliţiştilor sunt în zona Vicov - Marginea - Gălăneşti.

Riscul în timpul acestor urmăriri este foarte mare şi pentru poliţişti. În ultimii ani, doi poliţişti au fost răniţi grav după accidente în timpul unor urmăriri, în timp ce unul a decedat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident grav, cu o maşină care s-a zdrobit de un stâlp, în timp ce şoferul încerca să fugă de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Accident grav, cu o maşină care s-a zdrobit de un stâlp, în timp ce şoferul încerca să fugă de poliţişti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei