Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 248 (6958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Preocupare

Instalaţii luminoase pentru sărbătorile de iarnă, în toate cartierele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceava este în toiul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, cea mai intensă activitate fiind cea de montare a ornamentelor luminoase, care, pentru prima dată, vor fi vizibile în toate cartierele municipiului reşedinţă de judeţ.

„Activitatea a început din Centru, cu montarea cupolei luminoase, după care am continuat în tot oraşul. Ca elemente de noutate avem o instalaţie nouă în bradul instalat în faţa Casei de Cultură, 26 de instalaţii luminoase noi, de tip banner – care se întind între stâlpii de pe marginea drumului, dar şi montarea de ornamente luminoase în zone unde nu au mai fost prezente până acum”, a explicat viceprimarul Marian Andronache.

Bradul de Crăciun care va avea un alt aspect, datorită instalaţiei noi, va fi adus pe 16 noiembrie, iar din 19 noiembrie va începe ornarea acestuia de către firma de la care a fost făcută achiziţia.

Noile perdele de lumini au fost instalate pe bulevardul principal al Sucevei, din intersecţia Areni până la intersecţia Mirăuţi, cele din anii anteriori fiind repartizate pe alte zone.

„Anul acesta încercăm să acoperim cu iluminat ornamental cât mai multe zone din municipiu. În Iţcani avem 11 instalaţii de tip banner, pe strada Alexandru Ghica – ieşirea spre Rădăuţi, în Burdujeni avem 12 instalaţii de tip banner şi 30 lire – pe stâlp.

Pentru prima dată se vor monta instalaţii de iluminat ornamental de tip perdea, în Burdujeni Sat, în vreme ce în Obcini vom intra cu mult mai multe elemente – 40 de lire luminoase, pe străzile Corneliu Coposu, Victoriei şi pe strada care le uneşte, prin faţa Alimentarei, încât vom forma un fel de literă H. Din cauza poziţionării stâlpilor acolo nu putem monta instalaţii de tip banner.

Pe Mărăşeşti, în intersecţia de la Catedrală vom monta tot lire luminoase, în Zamca vom avea pentru prima dată instalaţii luminoase, pe strada Zamca, de la intersecţia  Lidl până sus la hotel. Pe strada Universităţii vor fi 10 perdele luminoase, de la Metro până la Stadionul Areni 35 de lire, iar în Gara Burdujeni, în zona Parcului, vom pune ornamente cu lire şi ţurţuri”, a adăugat viceprimarul PMP din cadrul executivului sucevean.

Lucrările de montare a instalaţiilor luminoase urmează să fie încheiate cel târziu pe 15 noiembrie, până la aducerea bradului de Crăciun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Instalaţii luminoase pentru sărbătorile de iarnă, în toate cartierele Sucevei.
 Vizualizări articol: 2493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instalaţii luminoase pentru sărbătorile de iarnă, în toate cartierele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei