Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 248 (6958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Uite banul, nu mai e banul

Bărbat atacat și tâlhărit de banii pe care abia îi câștigase la păcănele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din comuna Bălăceana, a fost arestat preventiv pentru tâlhărie, sub acuzația că a urmărit un bărbat care câștigase 1.900 de lei într-o sală de jocuri și l-a atacat, luându-i banii pe care abia pusese mâna.

Fapta s-a petrecut pe 19 octombrie, însă individul pus sub acuzare a fost identificat abia zilele trecute, fiind depistat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara.

Pe 19 octombrie, în jurul orei 17.50, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Vaslui, care a relatat că a fost victima unei infracțiuni. Victima era sub influența alcoolului și a relatat că s-a aflat într-o sală de jocuri de pe bulevardul George Enescu, unde a jucat la unul din aparatele mecanice, reușind să câștige suma de 1.900 de lei.

Acesta le-a relatat polițiștilor că în sală mai era un bărbat de etnie romă, care a pierdut sume destul de importante și care l-a fixat cu privirea în mai multe rânduri.

Victima a relatat că a plecat din sala de jocuri în jurul orei 15.00, cu intenția de a merge la Șcheia, la niște prieteni. Bărbatul a luat-o pe jos, prin pădure. El a relatat că la scurt timp după ce a intrat în pădure a fost îmbrâncit de către un bărbat de etnie romă, foarte probabil cel din sala de jocuri, care l-a deposedat de mai multe bunuri pe care le avea asupra sa, respectiv un telefon mobil, suma de 1.900 lei şi mai multe documente.

Din cercetările judiciariștilor de la Poliția municipiului Suceava a rezultat că autorul ar fi Vijai Betean, în vârstă de 31 de ani, o mai veche cunoștință a oamenilor legii.

Acesta nu a mai fost însă de găsit în  municipiul Suceava sau la Bălăceana. Abia pe 31 octombrie, Vijai Betean a fost depistat de polițiștii din Deva. Individul avea deja calitatea de suspect în dosarul privind tâlhăria comisă la Suceava, astfel că o escortă de la Poliția municipiului Suceava s-a deplasat la Deva, de unde l-a preluat și adus la Suceava.

Individul a fost prezentat în fața unui procuror și reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul poliției județene.

Acum două zile, joi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului. Judecătoria Suceava a admis propunerea și l-a arestat preventiv pe Vijai Betean pe o perioadă de 30 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat atacat și tâlhărit de banii pe care abia îi câștigase la păcănele.
 Vizualizări articol: 3943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat atacat și tâlhărit de banii pe care abia îi câștigase la păcănele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei