Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 248 (6958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercetaţi penal

Șoferi băuţi, depistaţi de poliţiști în urma producerii unor accidente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă controalele efectuate de poliţiști în trafic s-au înmulţit în ultima perioadă, mai există șoferi care se urcă la volan sub influenţa alcoolului. Doi dintre aceștia au fost identificaţi de poliţiști după ce au fost protagoniștii unor accidente rutiere.

În primul caz, joi dimineaţă, în jurul orei 03.00, poliţiștii au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 2, în comuna Dărmănești, a avut loc un eveniment rutier, iar șoferul care l-a produs se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

În timpul verificărilor s-a constatat că un tânăr de 24 de ani din comuna Șerbăuţi, care conducea pe DN 2 un autoturism Mercedes Benz, a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară VW, condusă regulamentar din sens invers. În urma impactului, cele două autovehicule au fost avariate, șoferul autoutilitarei sesizând faptul că cel de la volanul autoturismului mirosea a alcool. În urma testării făcute de poliţiști cu aparatul etilotest, a fost înregistrată o alcoolemie de  0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au prelevat două probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. El s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.  

În cursul serii care a urmat, în jurul orei 18.30, în timp ce conducea un autoturism marca Opel Astra pe drumul judeţean 291A prin satul Buda din comuna Zvoriștea, un bărbat de 49 de ani din localitate a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde maşina sa a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului cele două mașini au fost avariate, iar testările făcute cu aparatul etilotest asupra celor doi șoferi implicaţi au indicat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de 49 de ani, care a fost transportat la spital pentru recoltarea unor probe de sânge. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferi băuţi, depistaţi de poliţiști în urma producerii unor accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 1858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferi băuţi, depistaţi de poliţiști în urma producerii unor accidente rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei