Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 223 (6933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Vicov

Un condamnat pentru fapte cu violenţă, prins de poliţişti după o urmărire prin grădini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Vicovu de Jos, care era dat în urmărire pentru o condamnare rămasă definitivă de acum o lună de zile, a fost prins de poliţişti după o urmărire prin grădinile din spatele casei în care se ascundea. Narcis-Mihăiţă Aga mai are la activ condamnări pentru fapte de violenţă şi nu este la primul episod în care este urmărit general, astfel că poliţiştii şi-au luat măsuri speciale în cazul său.

În seara zilei de 3 octombrie, poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale – compartimentul urmăriri, cu sprijinul unei grupe de luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale, au descins la locuinţa unei tinere din Vicovu de Jos, unde aveau date că se ascunde Aga.

În momentul identificării, acesta a încercat să fugă, fiind prins într-o grădină din spatele locuinţei.

A doua zi, pe 4 octombrie, condamnatul a fost dus de poliţişti la Penitenciarul Botoşani, unde îşi va executa pedeapsa.  

Narcis-Mihăiţă Aga este condamnat definitiv  la 1 an şi 8 luni închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, mandatul fiind definitiv din data de 3 septembrie 2018.

În ianuarie 2017, Narcis-Mihăiţă Aga a mai fost săltat o dată de poliţişti. Atunci, el se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 1 an şi 6 luni de închisoare cu executare.

Narcis Mihăiţă Aga a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe agresiuni, două dintre ele în cluburi.

O faptă cu violenţă care l-a trimis după gratii pe Narcis Mihăiţă Aga a fost comisă de acesta pe 10 iulie 2016, într-un club din Rădăuţi. În acea zi, un grup de tineri băuţi au început să deranjeze persoanele din respectivul local. Din cercetările coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a rezultat că patronul clubului a mers către grupul de tineri pentru a-i linişti. Din păcate, nu a reuşit să aplaneze conflictul, ci, din contră, a devenit principala victimă din acest caz. Patronul clubului a fost lovit în plină figură, moment în care s-a retras la etajul clubului. Aici, lucrurile aveau să ia o turnură cu mult mai gravă. Victima a fost lovită în mod repetat în zona capului şi a corpului, căzând la pământ. Mai mult, doi dintre agresori au încercat să-l arunce pe bărbat peste balcon, însă nu au reuşit. Agresorii au fost identificaţi în persoana fraţilor Constantin şi Narcis Mihăiţă Aga. Primul, nefiind recidivist, a scăpat cu o pedeapsă suspendată condiţionat. Narcis Mihăiţă Aga beneficiase deja de o condamnare cu suspendare, dar a recidivat.
În luna septembrie a anului 2011 Narcis Mihăiţă Aga a provocat scandal la o discotecă din satul Măneuţi, comuna Frătăuţii Vechi. După ce a făcut scandal, a scos un pistol cu gloanţe de cauciuc, pe care îl deţinea ilegal, şi a tras mai multe focuri în aer. Într-un alt caz, de Crăciun, în 2013, acelaşi inculpat a participat la agresarea a cinci tineri care mergeau cu colinda. Victimele au fost atacate şi lovite cu ştacheţii de lemn smulşi dintr-un gard.

Narcis Aga a mai fost acuzat şi că a introdus şi transportat în zona frontierei de stat 11.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, folosind un autoturism înmatriculat în Irlanda.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un condamnat pentru fapte cu violenţă, prins de poliţişti după o urmărire prin grădini.
 Vizualizări articol: 2004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un condamnat pentru fapte cu violenţă, prins de poliţişti după o urmărire prin grădini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei