Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 223 (6933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bogdan Gheorghiu: PSD duce o luptă prostească cu Uniunea Europeană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a criticat faptul că PSD, principalul partid de guvernământ, duce o „luptă prostească” cu Uniunea Europeană, folosind „minciuna” ca armă principală. Bogdan Gheorghiu a precizat că printre aceste minciuni se numără afirmaţiile potrivit cărora Laura Codruţa Kovesi a fost demisă de preşedintele Klaus Iohannis, că 98% din cei trimişi în judecată de DNA pentru corupţie au fost achitaţi şi că protestatarii din data de 10 august erau „nişte drogaţi plătiţi din afara ţării”.

„În dezbaterile din Parlamentul European europarlamentarii străini s-au arătat mai preocupaţi de cetăţenii români decât autorităţile române, care au demonstrat că moştenirea politică a lui Nicolae Ceauşescu e încă vie, în special partea cu independenţa, suveranitatea şi neamestecul în treburile interne. Din zona coaliţiei de guvernare au apărut voci care au cerut ieşirea României din Uniunea Europeană, ca soluţie pentru politicienii corupţi ce îşi doresc să jefuiască banii publici fără să le ceară cineva socoteală”, a spus deputatul PNL de Suceava.

Bogdan Gheorghiu a adăugat că „pentru cei cu minţile înfierbântate” vrea să enumere doar câteva efecte ale ieşirii României din Uniunea Europeană, primul dintre acestea fiind că cei patru milioane de români din UE vor fi obligaţi să revină acasă. „Apoi, ca să mergi pe litoralul bulgăresc va fi nevoie de viză, ca şi pentru celelalte ţări UE. De asemenea, toate finanţările UE se vor stopa. Mai trebuie spus că în prezent 70% din exportul României este către UE. Prăbuşirea exportului ca urmare a aplicării taxelor vamale va genera plecarea companiilor străine, falimentul companiilor româneşti şi şomaj masiv, având în vedere şi întoarcerea forţată a românilor din diaspora”, a explicat Bogdan Gheorghiu. El a adăugat că un alt efect va fi acela că România va rămâne izolată în plan economic şi diplomatic, nefăcând parte din nici un bloc economic şi militar. Ţara, neguvernabilă ca urmare a colapsului economiei, „va deveni Venezuela Europei”. „În acelaşi timp, costurile împrumuturilor externe vor creşte exponenţial ca urmare a lipsei de garanţii. Dragi pesedişti, cam astea vor fi rezultatele guvernării Dragnea-Dăncilă-Vâlcov, guvernare care promitea în 2016 autostrăzi în toate direcţiile, spitale moderne, creştere economică etc. Această echipă se ambiţionează să demonstreze că Statul Român a durat fix 100 de ani”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu: PSD duce o luptă prostească cu Uniunea Europeană.
 Vizualizări articol: 1487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Bogdan Gheorghiu: PSD duce o luptă prostească cu Uniunea Europeană4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei