Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 188 (6898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu încăpăţânare

Trimis în arest la domiciliu, după ce a fost prins din nou la volan, băut şi fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 41 de ani, din Frătăuţii Vechi, a fost trimis de magistraţii Judecătoriei Rădăuţi în arest la domiciliu, după ce nu a respectat condiţiile controlului judiciar. La nici două săptămâni de când fusese urmărit în trafic şi prins de poliţişti fără permis de conducere şi în stare de ebrietate la volan, el a fost prins din nou în aceeaşi ipostază, în acelaşi autoturism neînmatriculat pe care îl conducea pe un drum comunal din satul Măneuţi.

 

În stare de ebrietate şi fără permis, îşi plimba copilul cu maşina prin Dorneşti

Primul incident în care Gheorghe Ionesi, de 41 de ani, a fost protagonist a avut loc în dimineaţa zilei de 1 august, în jurul orei 08.30, când poliţiştii Secţiei Rurale Marginea au primit o informaţie conform căreia un bărbat din Frătăuţii Vechi a urcat la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, avându-l alături şi pe copilul său în vârstă de 10 ani, împreună cu care se deplasa spre comuna Dorneşti.Poliţiştii patrulei de siguranţă publică au observat autoturismul pe un drum comunal dintre Dorneşti şi Măneuţi şi au făcut semnale regulamentare de oprire a autoturismului, care nu avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Conducătorul auto nu s-a conformat şi a continuat drumul, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia cu semnalele acustice şi luminoase pe o distanţă de circa 2 km, reuşind să-l blocheze în cele din urmă pe un drum din satul Măneuţi.În urma verificărilor efectuate s-a constatat că Gheorghe Ionesi nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto.Totodată, s-a constatat că autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat în România şi nici nu au fost emise autorizaţii de circulaţie provizorie pentru el. Pentru că mirosea puternic a alcool, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit atunci un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava, iar a doua zi, în urma audierilor în faţa procurorilor, a fost luată măsura cercetării acestuia sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

 

În arest la domiciliu, după un nou incident în care Ionesi a încălcat legea în acelaşi mod

Inculpatul nu a respectat însă condiţiile controlului judiciar, încălcând din nou cu rea-credinţă obligaţia de a nu conduce autovehicule pe drumurile publice.

Astfel, în ziua de 13 augustpoliţiştii Secţiei Rurale Gălăneşti l-au identificat în trafic pe Gheorghe Ionesi în timp ce conducea pe un drum comunal din satul Măneuţi un autoturism VW Golf, neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere şi cu o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. La câteva zile distanţă, pe 20 august, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Marginea au propus Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpatul Gheorghe Ionesi, cu măsura preventivă a arestului preventiv pentru 30 de zile. În timpul zilei de joi, magistraţii Judecătoriei Rădăuţi au dispus înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpatul Ionesi Gheorghe, de 41 de ani, din comuna Frătăuţii Vechi, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, timp în care inculpatul are de respectat mai multe obligaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în arest la domiciliu, după ce a fost prins din nou la volan, băut şi fără permis.
 Vizualizări articol: 1564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trimis în arest la domiciliu, după ce a fost prins din nou la volan, băut şi fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei