Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 188 (6898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Sătui de promisiuni

Locuitorii din Budeni - Dolhasca au plantat flori în gropile de pe drumul judeţean care face legătura cu Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Situaţie tragicomică pe drumul judeţean 208, care face legătura între Suceava şi Dolhasca şi continuă apoi în judeţul Iaşi. Gropile apărute în asfalt i-au adus la exasperare pe oamenii care trec zilnic cu maşinile prin zonă şi periodic trebuie să dea o fugă şi la mecanic pentru a remedia problemele cauzate de starea proastă a carosabilului.

Mai mulţi oameni din satul Budeni, situat la graniţa cu judeţul Iaşi, au postat fotografii cu starea drumului. Şi pentru a face haz de necaz de această situaţie, oamenii au măsurat mai întâi adâncimea gropilor, iar unele dintre ele depăşesc 15 cm.

În faza a doua, gropile au fost umplute cu pământ şi aici au fost plantate flori. Este modalitatea prin care oamenii doresc să atragă atenţia autorităţilor pentru a interveni pe acest drum.

Contactat telefonic, Decebal Dumitru Isachi, primarul din Dolhasca, s-a arătat dispus să pună şi el bani din buzunar pentru a planta trandafiri în gropile de pe DJ 208.

„Drumul este în administrarea Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, instituţie către care am înaintat <n> adrese şi le-am comunicat care este situaţia din teren şi le-am cerut să intervină. Abia miercuri a venit la faţa locului o comisie şi sper să se întâmple şi ceva concret, să nu rămânem doar la stadiul de promisiuni”, a explicat Decebal Dumitru Isachi.

Primarul spune că după 1991 drumul nu a fost inclus în nici un program serios de reabilitare, iar cei care îl administrează s-au limitat doar la cârpeli care nu au ţinut prea mult.

Directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, Radu Avădănei, a precizat că ştie despre probleme apărute pe DJ 208, la limita cu judeţul Iaşi.

„Cunoaştem ce probleme sunt acolo, iar de luni o echipă va merge în teren şi va demara lucrări de reparaţii. Nu este singurul loc de pe acest drum unde am efectuat plombări şi lucrări de întreţinere, dar facem tot ce se poate pentru a ţine situaţia sub control”, a precizat Radu Avădănei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locuitorii din Budeni - Dolhasca au plantat flori în gropile de pe drumul judeţean care face legătura cu Suceava.
 Vizualizări articol: 2212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Locuitorii din Budeni - Dolhasca au plantat flori în gropile de pe drumul judeţean care face legătura cu Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei