Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 188 (6898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În flagrant

Tineri urmăriţi şi prinşi în timp ce încercau să fure din locuinţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri din oraşul Liteni au ajuns pe mâna anchetatorilor, după ce au fost prinşi în flagrant de poliţişti, în timp ce încercau să intre şi să fure din locuinţele localnicilor din comuna Dolheşti.

Incidentul s-a petrecut în timpul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 02.30, pe un drum comunal din satul Dolheştii Mari. În timp ce se aflau în serviciul de patrulare prin sat, în apropierea magazinului Pandelea, poliţiştii Secţiei Rurale Preuteşti au observat cum dintr-o maşină de culoare gri au coborât două persoane de sex masculin. Prezenţa celor doi la acea oră din noapte şi în acel loc fiind considerată suspectă, poliţiştii au încercat legitimarea celor doi, care însă nu s-au conformat şi au fugit pe drumul judeţean 208, în direcţia Dolhasca, urcându-se în autoturismul cu care au venit. Porniţi în urmărirea autoturismului suspect, poliţiştii au reuşit să-l oprească şi să vadă cu cine aveau de a face. În urma legitimării celor doi şi a şoferului autoturismului, oamenii legii au constatat că este vorba de trei tineri din oraşul Liteni, Vlad Gabriel V., de 19 ani, C.I.V., de 17 ani, şi R.G.M., de 17 ani, la volanul autoturismului aflându-se tânărul de 19 ani.  

În urma audierii celor trei la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni şi a verificărilor făcute de poliţişti, s-a constatat faptul că cei trei indivizi veniseră în timpul nopţii în comuna Dolheşti cu scopul de a fura lucruri din locuinţele localnicilor. De altfel, cei doi suspecţi încercaseră pătrunderea în curtea unui bărbat de 51 de ani, însă nu au reuşit din cauza porţii de acces încuiate. Ei sunt cercetaţi în continuare în cadrul unui dosar penal deschis pe numele lor pentru comiterea tentativei la infracţiunea de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tineri urmăriţi şi prinşi în timp ce încercau să fure din locuinţe.
 Vizualizări articol: 2192 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tineri urmăriţi şi prinşi în timp ce încercau să fure din locuinţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei