Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 184 (6894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Biciclete recuperate

Poliţiştii l-au prins pe un individ care a furat patru biciclete din Suceava şi a încercat să le vândă pe OLX

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au reuşit să îl prindă pe un tânăr care a furat patru biciclete din municipiul Suceava. Hoţul a scos bicicletele la vânzare pe site-ul OLX, pentru municipiul Bucureşti, iar din fericire poliţiştii au acţionat la timp, reuşind să recupereze şi bicicletele. 

Furturile au fost sesizate în intervalul 2-5 august. Într-unul din cazuri, bicicleta a fost furată cu tot cu suportul de pe un autoturism.

În urma anchetei poliţiştilor judiciarişti, desfăşurată pe parcursul săptămânii trecute, a rezultat că bicicletele sustrase au fost transportate de autor în municipiul Bucureşti, unde le-a scos la vânzare pe site-ul amintit.

După ce s-au lămurit despre ce este vorba şi unde sunt bicicletele, poliţiştii s-au deplasat în municipiul Bucureşti, la domiciliul concubinei suspectului, de unde au ridicat cele patru biciclete reclamate ca furate. La finele săptămânii trecute, bunurile au fost predate păgubiţilor.

Din cercetări rezultă că furturile au fost comise de Gheorghe Iulian Varodi, în vârstă de 28 de ani, din Hunedoara. Pe numele acestuia s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt. Procurorul de caz a dispus ca suspectul să fie cercetat în stare de libertate.

De remarcat şi faptul că bicicletele furate erau de firmă, prejudiciul total estimat pentru cele patru vehicule pe două roţi fiind de aproape 15.000 de lei.

Bicicletele sunt tentante pentru hoţi deoarece sunt uşor de sustras şi au o valoare  mare. Practic, acestea pot fi vândute foarte uşor de hoţi pentru câteva sute de lei.

Cele mai multe dintre furturile de acest gen se produc şi pe fondul neglijenţei proprietarilor, care îşi lasă bicicletele neasigurate, în scările de bloc sau chiar pe stradă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii l-au prins pe un individ care a furat patru biciclete din Suceava şi a încercat să le vândă pe OLX.
 Vizualizări articol: 1260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţiştii l-au prins pe un individ care a furat patru biciclete din Suceava şi a încercat să le vândă pe OLX0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei