Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 184 (6894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fiasco

Doar doi oameni la protestul împotriva festivalului Bucovina Rock Castle

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Protestul anunţat pentru ziua de ieri împotriva organizării festivalului Bucovina Rock Castle s-a dovedit a fi un adevărat fiasco. Iniţiatorul acestui protest, Ionel Butnariu, anunţa că înaintea şedinţei de ieri a Consiliului Judeţean Suceava un grup de activişti creştini va protesta pentru a cere blocarea acestui festival. În cele din urmă, grupul de activişti a fost format doar din două persoane, Ionel Butnariu şi un susţinător al acestuia, iar protestul s-a transformat într-o discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi în participarea la şedinţa deliberativului judeţean. Printre motivele pe care Ionel Butnariu le-a invocat pentru blocarea festivalului se numără „deranjul fonic”, dar şi faptul că pe perioada acestuia „se fac şi procesiuni satanice”.

Reamintim că festivalul Bucovina Rock Castle va avea loc în perioada 24-26 august, în şanţul de apărare şi pe platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei. Bucovina Rock Castle a ajuns la cea de-a zecea ediţie, devenit unul dintre cele mai importante festivaluri de acest gen din ţară, la concerte venind mii de spectatori din judeţ şi din întreaga ţară. La ediţia de anul acesta organizatorii au pregătit două locaţii în care vor avea loc concertele, o scenă amplasată pe platoul cetăţii, acolo unde vor cânta formaţii tinere, aflate la debut, şi o scenă amplasată în şanţul cetăţii, pe care vor urca invitaţii principali.

Pentru prima dată, la Bucovina Rock Castle vor cânta irlandezii de la Primordial. Cu o carieră de peste 30 de ani, Primordial au lansat anul acesta un nou material discografie, intitulat „Exile Among the Ruins”, irlandezii fiind fără doar şi poate formaţia cea mai importantă care va cânta la ediţia de anul acesta a festivalului de rock de la Suceava. Printre trupele principale care vor mai cânta la Bucovina Rock Castle 2018 se mai numără De Staat (Olanda), Bucovina, 1000mods (Grecia), Jinjer (Ucraina), Luna Amară şi Dordeduh.

 

Preţul unui abonament pentru cele trei zile de festival va fi de 30 de lei

În toate cele trei zile ale festivalului concertele vor începe la ora 16:30 pe scena 2, din parcarea de pe platoul Cetăţii de Scaun, şi vor continua de la ora 19:00, pe scena 1, din şanţul cetăţii.

Concertele de vineri vor avea loc în următoare ordine: scena 2 – Lexem (16:30), Linear Disorder (17:15) şi Nightrain (18:00); scena 1 – Relative (19:00), Roadkill Soda (20:00), Dirty Shirt (21:00), Implant Pentru Refuz (22:00) şi De Staat (23:00). Pentru ziua de sâmbătă sunt programate următoarele concerte: scena 1 - Contraband X (16:30), Black Out (17:15), Katara (18:00); scena 1 - 9 Ani Lumină (19:00), Toy Machines (20:00), Robin And The Backstabbers (21:00), Luna Amară (22:00) şi 1000mods (23:00). Duminică, în ultima zi a festivalului, vor cânta trupele: scena 2 – Tenebres (16:30), Symphress (17:15), Paradox Theory (18:00); scena 1 - Gray Matters (19:00), Dordeduh (20:00), Jinjer (21:00), Primordial (22:00) şi Bucovina (23:00).

Preţul unui abonament pentru cele trei zile ale festivalului este de 30 de lei, în timp ce preţul pentru o zi de concerte este de 20 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar doi oameni la protestul împotriva festivalului Bucovina Rock Castle.
 Vizualizări articol: 6578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Doar doi oameni la protestul împotriva festivalului Bucovina Rock Castle5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei