Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 184 (6894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Războiul pe faţă din Organizaţia Municipală PNL Suceava scoate la iveală incompetenţa managerială a primarului Ion Lungu

Războiul pe faţă din Organizaţia Municipală PNL Suceava scoate la iveală incompetenţa managerială a primarului Ion Lungu şi a viceprimarului Lucian Harşovschi, incompetenţă care a dus la impotenţa acestora de a administra oraşul.
De fiecare dată când primarul Ion Lungu pleacă în “binemeritatul concediu de odihnă după încă un an de muncă şi sacrificii în folosul Sucevenilor”, locotenentul său Lucian Harşovschi simte nevoia să demonstreze cât de multe face el în absenţa şefului său. Ceea ce încă nu a înţeles Harşovschi este că atunci când vrei să arăţi mai mult decât poţi, rişti să devii penibil şi te cam faci de râs. Cât a fost Lungu în concediu, a început viceprimarul Harşovschi să ne explice aceleaşi lucruri pe care ni le tot explică Ion Lungu de 14 ani: ce autobuze electrice va aduce el, ce sistem modern de salubritate se va implementa, cum vor fi modernizate parcările şi străzile municipiului, cum va fluidiza el traficul, cum îi roagă el pe constructori să respecte graficul de lucrări şi aşa mai departe. Culmea delirului populistic al lui Harşovschi a constat în şedinţe de selfiuri fotografice cu singura trecere de pietoni decentă din Suceava şi cu foiţele de asfalt turnate în cartierul Zamca după 2 ani de şantiere interminabile. Adică lucruri mărunte, de rutină, pe care trebuie să le facă în permanenţă o administraţie eficientă le sunt prezentate Sucevenilor ca fiind mari realizări făcute din grija pentru oameni de către impotenta administraţie Lungu/Harşovschi/PNL.

Bucuria lui Harşovschi nu a durat mult. Chiar din prima zi după ce s-a întors din concediu, Ion Lungu nu s-a putut abţine şi l-a pus "cu botul pe labe" pe locotenentul Harşovschi: "trebuie să reiau operativele pe şantierele din Suceava pentru că nu şi-au prea făcut treaba!".

Nu este prima oară când Ion Lungu simte nevoia să îl pună pe locotenentul său "cu botul pe labe": după concediul trecut, când Harşovschi a simţit nevoia să ne explice cum va face ordine cu panourile publicitare, Ion Lungu a declarat "atât l-a dus capul să facă..."!

De fapt, din nou s-au dat de gol: în loc să lucreze în echipă pentru ca administraţia să fie eficientă, Ion Lungu şi Lucian Harşovschi sunt într-o absurdă şi penibilă competiţie de păcălit şi manipulat locuitorii Sucevei. Pentru că nu au cum să înţeleagă ce presupune să faci parte dintr-o echipa, între Lungu şi Harşovschi este luptă pe faţă la furat imagine în ochii Sucevenilor, iar această luptă internă face ca Primăria Sucevei să prezinte simptomele unei instituţii nefuncţionale. În loc să se comporte ca o unitate administrativă în folosul cetăţenilor, Primăria Sucevei se comportă ca o agenţie publicitară pentru Lungu şi Harşovschi!

Acum 5 ani s-au împăunat amândoi cu un suport de biciclete montat ca model în faţa Primăriei - de atunci nu s-a mai montat nici unul, la nici o şcoală, la nici o instituţie, nu s-a mai construit nici măcar 1 m de piste de biciclete.
Anul acesta amândoi se împăunează cu o trecere de pietoni pe care au definit-o ca fiind "model" pentru că nu sunt în stare să asigure Sucevenilor treceri de pietoni decente, vizibile, bine marcate, în tot oraşul. Asta fac Lungu şi Harşovschi de 14 ani, le tot prezintă Sucevenilor cum ar trebui să arate oraşul şi ce ar trebui să construiască în Suceava.

În loc de Ordine şi Progres avem Dezordine şi Impotenţă administrativă! Această stare trebuie să înceteze şi acest lucru se va întâmpla doar atunci când Suceava va fi condusă de oameni care locuiesc în Suceava şi care înţeleg ce înseamnă să faci “Totul pentru Suceava!”.

 

Dan Cuşnir,

Preşedinte Organizaţia Municipală PSD Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Războiul pe faţă din Organizaţia Municipală PNL Suceava scoate la iveală incompetenţa managerială a primarului Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 2731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 5 voturi
Războiul pe faţă din Organizaţia Municipală PNL Suceava scoate la iveală incompetenţa managerială a primarului Ion Lungu2.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei