Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 183 (6893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Anunț începere proiect „OBTINERE AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE PENTRU PENSIUNE TURISTICA, IMPREJMUIRE, ANEXE, UTILITATI EDILITARE SI SISTEMATIZARE VERTICALA”

Beneficiarul S.C. CENTER CARE SUCEAVA S.R.L., Strada Cernăuți, Nr. 75 A, Municipiul Suceava, Județul Suceava, a semnat în data de 26.07.2018, Contractul de finanțare pentru proiectul „OBTINERE AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE PENTRU PENSIUNE TURISTICĂ, ÎMPREJMUIRE, ANEXE, UTILITĂȚI EDILITARE ȘI SISTEMATIZARE VERTICALĂ”, cod SMIS 112902, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2: Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții: 2.1: Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Valoarea totalăa proiectului este 1.248.269,20 lei, din care asistență financiară nerambursabilă 693.529,60 lei.

Autoritatea de Managementpentru Programul Operațional Regional 2014-2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord – Est.

Obiectivul generalal proiectului este acela de dezvoltare a activităților turistice care să contribuie la creșterea numărului de locuri de muncă și a veniturilor, precum și la creșterea atractivității spațiului urban din orașul Suceava prin construirea, amenajarea și utilarea unei pensiuni turistice la standardul de 4 margarete.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Realizarea în limita bugetului destinat acesteia și la termen a unei construcții cu 4 camere de cazare și un apartament, fiecare având baie proprie, care să asigure buna desfășurare a activității de cazare, utilarea unității cu dotările corespunzătoare standardului de calitate 4 margarete și dotarea cu utilitățile necesare pentru asigurarea confortului clienților;

2. Achiziționarea unor servicii de natură a garanta implementarea proiectului în condiții de performanță;

3. Creșterea numărului mediu de salariați ca urmare a realizării investiției și menținerea acestei creșteri pe întreaga perioadă de monitorizare a proiectului cu un număr de 3 persoane. Se va urmări în procesul angajării respectarea tuturor cerințelor aplicabile referitoare la principiile de baza ale UE, egalitatea de șanse și dezvoltarea durabilă.

Perioada de implementarea proiectului este de 43 Luni, respectiv între data 01.02.2017 și data 31.08.2020, aceasta cuprinzând și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Grupul țintăal proiectului este reprezentat de principalii clienți ai pensiunii, reprezentați de turiștii români sau străini aflați în tranzit, în interes de serviciu sau în excursii turistice.

 

Date de contact beneficiar:

S.C. CENTER CARE S.R.L, Administrator: Valeria Hanușteac, tel. 0742990303, e-mail: centercare.suceava@gmail.com,

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anunț începere proiect „OBTINERE AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE PENTRU PENSIUNE TURISTICA, IMPREJMUIRE, ANEXE, UTILITATI EDILITARE SI SISTEMATIZARE VERTICALA”.
 Vizualizări articol: 1554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anunț începere proiect „OBTINERE AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE PENTRU PENSIUNE TURISTICA, IMPREJMUIRE, ANEXE, UTILITATI EDILITARE SI SISTEMATIZARE VERTICALA”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei