Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 183 (6893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu îi ia la întrebări pe membrii PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a formulat un set de mai multe întrebări la care membrii PSD ar trebui să răspundă, atât cu privire la Guvernul României, cât şi la liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea. În primul rând, Bogdan Gheorghiu vrea să afle de la social-democraţi dacă sunt de părere că Viorica Dăncilă este un premier competent, care face cinste României în lume.

„Ce părere aveţi de faptul că premierul României, în mod constant, nu poate citi corect un text de pe o foaie de hârtie? De asemenea, Sunteţi de acord ca în Guvernul României miniştrii să fie analfabeţi funcţionali care fac gafe zilnic? Sunteţi de acord cu politica PSD de a numi doar incompetenţi în funcţii publice?”, sunt unele dintre întrebările pe care deputatul PNL de Suceava le-a adresat membrilor PSD. În acelaşi timp, Gheorghiu îi întreabă pe social-democraţi dacă sunt de  acord ca la manifestaţiile politice jandarmii „să bată cu bastoanele în cap şi să gazeze cetăţeni paşnici”. „Sunteţi de acord ca Jandarmeria Română să devină instrument politic şi să primească comenzi de la conducerea unui partid politic?”, a mai întrebat Bogdan Gheorghiu.

El mai vrea să afle de la membrii PSD ce părere au de faptul că acest partid, la jumătatea mandatului de guvernare, nu a demarat nici un mare proiect de infrastructură, în ciuda promisiunilor din campanie. „De asemenea, sunteţi de acord cu creşterea exorbitantă a pensiilor speciale ce avantajează doar un grup de privilegiaţi ai structurilor de forţă ale statului? Sunteţi de acord cu modul în care Guvernul României a gestionat în ultimii doi ani epidemia de rujeolă ce a dus la decesul a zeci de copii? Sunteţi de acord cu modul în care a gestionat Guvernul României criza pestei porcine ce a avut ca efect distrugerea industriei zootehnice a creşterii porcilor? Ce părere aveţi de faptul că fiul lui Liviu Dragnea şi-a vândut porcii exact înainte de declanşarea lichidării porcilor din fermele şi gospodăriile româneşti?”, şi-a continuat Bogdan Gheorghiu seria de întrebări către membrii PSD.

Deputatul PNL mai vrea să afle de la social-democraţi dacă sunt de acord ca persoanele care au condamnări penale să ocupe funcţii publice, dar şi dacă aceştia cred că liderul PSD, Liviu Dragnea şi-a dobândit averea imensă într-un mod cinstit. Nu în ultimul rând, Bogdan Gheorghiu îi întreabă direct pe membrii PSD dacă mai sunt de acord ca Liviu Dragnea să le fie preşedinte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu îi ia la întrebări pe membrii PSD.
 Vizualizări articol: 1296 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu îi ia la întrebări pe membrii PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei