Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 183 (6893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

REABILITAREA SECŢIEI DE OBSTRETICĂ GINECOLOGIE A SPITALULUI MUNICIPAL VATRA DORNEI

UAT MUNICIPIUL VATRA DORNEIimplementează proiectul ”REABILITAREA SECŢIEI DE OBSTRETICĂ GINECOLOGIE A SPITALULUI MUNICIPAL VATRA DORNEI”, cod SMIS 114145, pentru care s-a semnat Contractul de finanţare în luna iunie 2018. Proiectul se finalizează în luna decembrie 2019.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1- Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionarii inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B - Clădiri publice.

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Valoarea totală a proiectului este 1.986.168,00 lei, din care valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR - 1.587.291,16 lei, valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional - 151.259,51 lei şi cofinanţarea eligibilă a beneficiarului - 128.850,69 lei. Valoarea neeligibilă a proiectului este 118.766,64 lei.

Obiectivul general al proiectului constă în creşterea eficienţei energetice a clădirii în care funcţionează Secţia de obstetrică ginecologie aparţinând Spitalului municipal Vatra Dornei, prin implementarea unor măsuri specifice care presupun reabilitarea termică a clădirii, implementarea unor soluţii de scădere a consumului de combustibil convenţional şi în mod implicit şi scăderea emisiilor de bioxid de carbon. Se doreşte ca reabilitarea acestei clădiri şi aducerea la standarde normale solicitate de reglementările în domeniul medical să fie realizate prin implementarea unui proiect cu finanţare prin POR 2014-2020.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Reabilitarea anvelopei termice prin izolarea pereţilor exteriori ai clădirii, a planşeului, a instalaţiilor de transport energie termică şi prin luarea unor măsuri de economie a energiei;

2. Implementarea unor soluţii cu caracter novativ constând în producerea energiei termice (pompe de căldură şi panouri fotovoltaice);

3. Eficienţă şi eficacitate în implementarea proiectului prin asigurarea unui management adecvat atât în ceea ce priveşte implementarea proiectului, cât şi a asigurării sustenabilităţii investiţiei.

Date de contact beneficiar: Primăria Municipiului Vatra Dornei, str. Mihai Eminescu nr. 17, tel. 0230 375 229 / 0230 375 170, e-mail primaria@vatra-dornei.ro

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului REABILITAREA SECŢIEI DE OBSTRETICĂ GINECOLOGIE A SPITALULUI MUNICIPAL VATRA DORNEI.
 Vizualizări articol: 1156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
REABILITAREA SECŢIEI DE OBSTRETICĂ GINECOLOGIE A SPITALULUI MUNICIPAL VATRA DORNEI0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei