Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 183 (6893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consilierii județeni au votat în unanimitate taxa de parcare la Spitalul de Urgență Suceava

Luni, 20 August 2018 (13:44:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Taxarea parcării în curtea Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava a fost aprobată, luni, în unanimitate de consilierii județeni. Preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, a explicat că măsura reflectă intenția conducerii spitalului de a asigura un spațiu civilizat de parcare, atât pentru pacienți şi vizitatori, cât şi pentru propriii angajați. Flutur a arătat că unitatea medicală dispune de aproximativ 350 de locuri de parcare în curtea spitalului nou şi a spitalului vechi, în vreme ce fluxul zilnic de autovehicule, într-o zi normală de lucru, este de aproximativ 600 de maşini. El a mai spus că un sistem similar a fost implementat şi la aeroport, iar încasările din taxa de parcare se ridică la circa 5.000 de euro/lună.

La dezbaterea acestui proiect de hotărâre, consilierul PSD Dan Ioan Cuşnir a sugerat ca pentru creşterea numărului de locuri de parcare, spitalul să aibă în vedere construirea unor parcări supraetajate cu două sau trei niveluri şi, de asemenea, să manifeste maximă atenție la acordarea de tichete gratuite de parcare.

Sistemul de parcare cu plată va intra în funcțiune din data de 1 septembrie a.c.. Pentru prima oră se va plăti 5 lei, apoi câte 1 leu pentru fiecare oră în plus. Angajații unității medicale care vor să vină cu maşina personală la serviciu vor primi cartelă de acces pe baza unui abonament de 100 de lei/lună. Dacă pierd tichetul, pentru al doilea vor plăti 200 de lei/tichet. Parcarea va fi dotată cu bariere, terminal intrare/terminal ieşire şi terminal automat de plată, pe bază de tichete cu coduri de bare, respectiv de cartele de proximitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii județeni au votat în unanimitate taxa de parcare la Spitalul de Urgență Suceava.
 Vizualizări articol: 1781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Consilierii județeni au votat în unanimitate taxa de parcare la Spitalul de Urgență Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei