Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 169 (6879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În toiul nopții

Clădire afectată grav de flăcări, într-un incendiu izbucnit la Sadova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu izbucnit în comuna Sadova a distrus o clădire cu două niveluri, aparținând unei firme din localitate. Focul a fost zărit în timpul nopții, în jurul orei 01.15 fiind anunțate autoritățile printr-un apel la 112. La locul incendiului au ajuns în scurt timp două echipaje de intervenție aparținând Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și un echipaj SMURD, care au început intervenția pentru stingerea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor la adresa situată pe DN 17A, pe partea dreaptă a sensului de mers spre comuna Vatra Moldoviței, a fost identificată o clădire compusă din parter și mansardă aparținând unei femei de 35 de ani din comună, clădire ai cărei pereți și planșeu erau în flăcări, împreună cu o parte din astereala acoperișului, existând pericol de propagare la întreaga clădire. După încheierea intervenției destul de dificile, pompierii au constatat că în incendiu au ars pereții clădirii, planșeul și astereala din lemn pe o suprafață de 10 metri pătrați, s-au degradat tencuieli și zugrăveli interioare pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați la parter și mansardă, fiind distrusă aparatura electrocasnică, mobilier, tâmplărie și pardoseala din parchet laminat. De asemenea, pompierii au stabilit că împrejurarea în care s-a produs incendiul s-a datorat unui cablu electric defect, iar sursa probabilă de aprindere a incendiului a constituit-o efectul termic al curentului electric. Audiată de polițiști, proprietara clădirii a declarat că nu are suspiciuni cu privire la cauza incendiului, estimând valoarea prejudiciului la suma de 50.000 lei, fără a putea preciza dacă imobilul are asigurare. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de distrugere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clădire afectată grav de flăcări, într-un incendiu izbucnit la Sadova.
 Vizualizări articol: 1249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clădire afectată grav de flăcări, într-un incendiu izbucnit la Sadova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei