Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 169 (6879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Să vedem și părțile bune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acum, că m-am pus de acord prin telepatie cu colegul de rubrică asupra toamnei fotbalistice orfană de echipe românești, mă gândesc să compensez cu niște aspecte pozitive din acest început de campionat. În primul rând, aș vrea să nuanțez puțin în ceea ce privește posibilul traseu al CFR-ului, pe care eu îl evaluam după o formulă veche, în care plasa de siguranță pentru Liga Europa era valabilă doar în play-off. Cum aceasta se aplică încă de acum, din turul secund al preliminariilor, clujenii ar mai avea o șansă. Condiția este să aibă un culoar favorabil până în play-off, inclusiv. Vom mai discuta pe date concrete, căci nici dubla cu Malmo nu e decisă.

Până atunci, am avut tihna și nebănuitul apetit de a urmări unele meciuri pe care în mod normal le neglijam. Astfel, am văzut Craiova cu Iași, apoi Iași cu Astra. Plus unele secvențe din Botoșani cu Hermannstadt. Dacă în privința play-off-ului european am ”prorogat” verdictul, la fel trebuie să fac și cu play-off-ul nostru. Botoșani, Iași și Astra cred că se vor bate cu șanse pentru a fi acolo. Ultimele două au semnat condica și sezonul trecut, se pare că le-a plăcut și mai vor. Meciul dintre ele a fost unul neașteptat de antrenant, cu orientare ofensivă, mai ales în repiza a doua. Fiecare a avut multiple șanse de a modifica scorul de 1-1 în favoarea sa, dar până la urmă nu cred că s-a supărat cineva, nici dintre cei implicați, nici dintre spectatorii neutri. Poate că patronul Astrei a revenit la sentimente mai bune, din moment ce se aruncă la investiții pentru Alibe,c poate că nu-și va mai ține jucătorii neplătiți cu lunile. Dacă Măldărășanu va ști să lase hățul mai liber cu Alibec, n-ar fi exclus ca acesta să devină din nou decisiv, ca pe vremea lui Șumudică. Nu la nivel de titlu, că atunci echipa giurgiuveană chiar avea un nucleu valoros, dar cât să dovedească fostei sale echipe că, în ceea ce-l privește, a pierdut și la bani, și pe plan sportiv. Cât despre Botoșani, pare să fi dat lovitura cu francezul ăla trecut pe la PSG, posibil expert în pase filtrante. Așa ceva este rara avis în fotbal, cu o condiție: să aibă continuitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să vedem și părțile bune.
 Vizualizări articol: 1273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Să vedem și părțile bune5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei